VISGILDE

Visgilde opent zes nieuwe vestigingen

Den Haag, 20 februari 2002. De Vereniging van Visspeciaalzaken Visgilde opent op korte termijn zes nieuwe vestigingen. Deze nieuwe Visgilde winkels zullen worden geopend in Barendrecht, Bergen op Zoom, Ede, Hillegom, Oosterhout en Soest. Het aantal Visgilde winkels komt daarmee op 22. Verder zijn gesprekken met diverse kandidaten gaande en de verwachting is dat voor het einde van het jaar het aantal bedrijven dat bij het keurmerk zal zijn aangesloten 35 bedraagt. De verdere groei van het aantal Visgilde winkels houdt verband met de toenemende populariteit van het product vis en de resultaten die de reeds aangesloten ondernemers hebben geboekt.

De bij het keurmerk Visgilde aangesloten visspeciaalzaken zijn zelfstandige visspecialisten die het kwaliteitsidee op een professionele wijze uitdragen. Dit wordt gerealiseerd door een actief kwaliteitssysteem, bestaande uit vijf winkelonderzoeken, twee serviceonderzoeken en twaalf productonderzoeken per jaar. Aangesloten visspecialisten dienen te (blijven) voldoen aan de door de overkoepelende organisatie opgestelde kwaliteitseisen en blijven telkens voor de duur van één jaar Visgilde lid.

Verder maken Visgilde ondernemers gebruik van diverse ondersteunende diensten, de herkenbare Visgilde winkelinrichting en het kennisnetwerk van de overkoepelende organisatie. Door cursussen, workshops en intensieve informatievoorziening zijn Visgilde ondernemers altijd up-to-date geïnformeerd en vormen zij een groep ambitieuze vakspecialisten die het ambachtelijke visspecialisme op een professionele wijze uitdragen.

Voor meer informatie en het winkeloverzicht kijkt u op www.visgilde.nl

Einde persbericht

Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen met:

Vereniging van Visspeciaalzaken Visgilde

Björn Floot, Coördinator Marketing & Communicatie Postbus 84415
2508 AK DEN HAAG
telefoon 070 387 8233
fax 070 387 8862
mobiele telefoon 0611 000057

20 feb 02 13:33