Gemeente Capelle a/d IJssel

Capelle zoekt stembureauleden

Op 6 maart zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. In Capelle aan den IJssel zijn 31 stembureaus gevestigd. Om ervoor te zorgen dat het stemmen goed verloopt, is de gemeente op zoek naar stembureauleden.

Als stembureaulid ontvangt u van de gemeente Capelle aan den IJssel een vergoeding van 68,10 voor uw aanwezigheid en een dinervergoeding van 14,- waarmee u zelf een warme maaltijd kunt bestellen bij de plaatselijke restaurants. De gemeente zorgt voor voldoende consumpties en een lunchpakket.

De stembureaus zijn geopend van 7.30 tot 21.00 uur. Stembureauleden worden vriendelijk verzocht uiterlijk vijftien minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Uiteraard krijgen zij voordat zij zitting nemen de benodigde instructies.

Als u 6 maart een bijdrage wilt leveren aan de verkiezingen, verzoeken wij u vóór 25 februari contact op te nemen met mevrouw E. Koenraadt, telefoonnummer 010-2848323. U kunt haar ook e-mailen, het adres is: e.koenraadt@capelleaandenijssel.nl. Tevens kunt u zich aanmelden bij het Informatiecentrum op de begane grond van het gemeentehuis aan de Rivierweg 111.

Ook voor de Tweede Kamerverkiezingen op 15 mei is de gemeente Capelle aan den IJssel nog op zoek naar stembureauleden.