Gemeente Smallingerland

Twee nieuwe werkgroepen wijkraad De Folgeren en Fennepark (27-2-02)

Tijdens de wijkraadvergadering van 13 februari zijn er twee nieuwe werkgroepen opgericht. De werkgroep Sportpark De Fennen komt voort uit de actiegroep die zich richt op de plannen om het sportpark De Fennen uit te breiden met onder andere een wielerbaan. Omwonenden maken zich o.a. zorgen over het verdwijnen van, voor het Fennepark kenmerkend, groen en over mogelijk verkeers- en geluidsoverlast. De werkgroep Jongeren zet zich in voor de belangen van de jongeren in onze wijk en werkt zo nodig samen met een jongerenwerker van SWS.

Binnenkort, waarschijnlijk in april, wordt er in beide wijken een schouw van de speelplekken gehouden.
En in mei of juni zal er in zowel het Fennepark als in De Folgeren een wijkschouw plaats vinden. Dit houdt in dat vertegenwoordigers van wijkbewoners, gemeente, SWS, wijkbeheer, politie etc. samen door de wijk gaan. Daarbij kunnen allerlei problemen aangekaart worden. In de eerstvolgende wijkkrant De RADAR kunt u meer lezen over de diverse schouwen.

De werkgroep Verbouw basisscholen Het Anker en De Bolder is nog steeds erg actief, naar verwachting hoort u binnenkort meer.

De volgende vergadering van de wijkraad De Folgeren en Fennepark is op woensdag 13 maart 2002, om 20.15 uur in De Waring, De Excelsior 133 te Drachten, deze is openbaar tot 20.55 uur. U bent van harte welkom het openbare gedeelte van de vergadering bij te wonen. Voor informatie: James Smith, tel. 540846.