VVD

1 mrt 2002 - VVD-politici de markt op

In het hele land gaan op zaterdag 2 maart VVD-politici de markt op. Gemeenteraadskandidaten worden hierbij ondersteund door Tweede-Kamerleden en bewindslieden.

Hans Dijkstal in Heerlen

Hans Dijkstal brengt vanaf 15.00 uur een bezoek aan het centrum van Heerlen. Hij wordt hierbij vergezeld door de Limburgse Kamerleden Nellie Verbugt en Geert Wilders en diverse politici uit de regio Parkstad. In het Corio Winkelcentrum worden onder leiding van een journalist diverse actuele onderwerpen aan de orde gesteld. Tevens wordt op ludieke wijze het mes in de OZB gezet.

Zalm op de markt in Volendam

Gerrit Zalm staat zaterdag op de markt van Edam-Volendam (in het oude gedeelte van Volendam, de Edammerweg). Hij biedt hiermee zijn broer, die schoenen verkoopt, een helpende hand. Eerder die dag laat hij een VVD-zeppelin op in Amsterdam.

Gelderlandtour

De Tweede-Kamerleden Willibrord van Beek, Henk Kamp en Theo van den Doel verlenen medewerking aan de 'Gelderlandtour' van de VVD. In teams met lokale politici worden markten bezocht in Culemborg, Buren, Zaltbommel, Nijmegen, Ede, Dieren, Velp, Rheden, Beuningen, Gendringen, Tiel, Apeldoorn, Putten en Arnhem.

Terpstra bezoekt zorginstelling Den Bosch

Erica Terpstra reist zaterdag naar Brabant. Zij is aan het eind van de ochtend aanwezig op de markt van Tilburg, waarna zij vanaf 14.00 uur een zorginstelling in Den Bosch bezoekt.

Kop van Noord-Holland

Staatssecretaris Henk van Hoof en Tweede-Kamerlid Otto Vos geven acte de présence op markten in Alkmaar, Den Helder, Hoorn en Enkhuizen.

Overige activiteiten

Behalve de bovengenoemde markt- en wijkbezoeken hebben in het hele land nog veel meer VVD-activiteiten plaats. Zo neemt Atzo Nicolai bijvoorbeeld deel aan een wijkbezoek met als thema veiligheid in Amsterdam Zuid-Oost, is Jacques Niederer te vinden op markten in Bergen op Zoom, Roosendaal en Steenbergen en gaat Fadime Orgu de straat op in Vlaardingen en Hellevoetsluis.