Partij van de Arbeid

PERSBERICHT PVDA

Den Haag, 28 februari 2002

WONEN IN GOUDA CENTRAAL TIJDENS BEZOEK VAN WOUTER BOS

Maandag 4 maart bezoeken staatssecretaris van Financien Wouter Bos, PvdA-kamerlid Staf Depla en kandidaat-kamerlid Roos Vermeij de stad Gouda. Het bezoek staat in het teken van 'Wonen in Gouda'.

Van 11.00 tot 12.00 uur gaan de PvdA-ers naar de wijk Plaswijck. Met vertegenwoordigers van woningbouwvereniging Ter Gouw, bewoners en de PvdA Gouda wordt gesproken over nieuwbouw en renovatie, veiligheid in de buurt en de bodemgesteldheid. Het gesprek vindt plaats in wijkcentrum de Buurtstee, Gildenburg 1. Daarna maakt men een wandeling door de wijk.

Vervolgens gaat de delegatie naar de wijk Oosterwei. Over de herstructurering van deze wijk spreken de PvdA-ers met het wijkteam Oosterwei en de zelforganisatie 'Rachid en Melchior'. Ook wordt een film getoond die is gemaakt ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van het wijkteam. Dit programmaonderdeel vindt plaats van 12.00 tot 13.15 uur bij Rachid en Melchior, De Rijkestraat 3. Ook hier wordt de PvdA-delegatie rondgeleid door de wijk.

Van 14.00 tot 15.00 uur discussiëren Roos Vermeij en Staf Depla met bewoners over leefbaarheid in de wijk en de beeldvorming die bewoners van elkaar hebben. Deze discussie vindt wederom plaats bij Rachid en Melchior, De Rijkestraat 3.



Partij van de Arbeid