GROENLINKS TWEEDE KAMERFRACTIE

GroenLinks tour naar Den Haag en Amsterdam

Maandagmiddag 4 maart doen GroenLinks-kandidaten mee aan een tocht langs Haagse koffiehuizen. Aanwezig zijn Paul Rosenmöller, Femke Halsema, Marijke Vos en Naima Azough. 's Avonds neemt het GroenLinks gezelschap deel aan een openbare briefing van GroenLinks Amsterdam. Tijdens de briefing worden tips gegeven aan de Amsterdamse lijsttrekker voor GroenLinks, Maarten van Poelgeest, voor zijn optreden in het lijsttrekkersdebat op AT5 dinsdag 5 maart.

Programma maandagmiddag 4 maart: Den Haag

15.00 uur: Bezoek Marokkaans koffiehuis 'Middellandse Zee' (hoek Hoefkade/Jan Blankenstraat)
16.00 uur: Bezoek Koerdisch koffiehuis 'Merhaba' (Van der Vennestraat 126)
17.00 uur: Bezoek Turks koffiehuis 'Zelal' (Vaillantlaan 315c) 17.50 uur: Lopend buffet Turks restaurant 'Kervansaray' (Vaillantlaan 119)
19.00 uur: Vertrek van enkele Kamerleden in verband met het avondprogramma in Amsterdam
19.30 uur: Bezoek jongerencentrum 'Kreade' (Eekhoornrade) voor een gesprek met voornamelijk Marokkaanse jongeren, waaraan Kamerkandidaat Naima Azough deelneemt.

Programma maandagavond 4 maart: Amsterdam

20.00 uur: Start verkiezingsbijeenkomst in de Weense salon van Cristofori (Prinsengracht 581)
20.20 uur: Toespraak Paul Rosenmöller
20.40 uur: Openbare briefing waarbij Amsterdams lijsttrekker Maarten van Poelgeest Roel van Duijn (lijstduwer en oud-lijsttrekker De Groenen) en Serge Steijn (medewerker van Capital e, het reclamebureau dat de reclamecampagne van GroenLinks bedacht) interviewt over het spanningsveld tussen imago en inhoud.
21.00 uur: Het publiek mag Maarten van Poelgeest adviezen en tips geven over hoe hij zich moet gedragen tijden het lijsttrekkersdebat de dag erna. Wat trekt hij aan, wat moet hij zeggen en hoe vaak mag hij hardop lachen?


01 mrt 02 16:57