Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 4-03-2002
Persberichten maandagmiddag
Martin Panman 0592-383211 of 06-51611628

Aanrijding met ree

Zwinderen Zondagavond gebeurde er op de A37 een aanrijding tussen een personenauto en een ree. Een 49 jarige automobilist uit Schoonebeek kreeg de ree voor de auto. Hij probeerde nog te remmen, maar kon een aanrijding niet meer voorkomen. De ree overleefde het niet en de auto liep zoveel schade op dat deze afgesleept moest worden.

Aanrijding

EMMEN In Emmen gebeurde vanmorgen een kop staart aanrijding op de Boslaan. Twee personenautos reden over de Boslaan in de richting van de T-splitsing met de Houtweg. Voor de kruising stopten beide autos achter elkaar om het verkeer op de Houtweg voorrang te verlenen. De laatste auto, bestuurd door een 35 jarige bestuurster uit Nieuweroord trok al op, terwijl de auto voor haar nog stil stond. Gevolg een kopstaart aanrijding. De 23 jarige bestuurster van de andere auto werd met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen.

Schommel te breed.

ERICA Vanmorgen stond een personenauto geparkeerd op de Havenstraat in Erica bij een snackbar. Een auto met daarachter een aanhangwagen gekoppeld reed dicht bij de geparkeerde auto langs. Op de aanhangwagen stond echter een schommelstellage, die een eind buiten de aanhanger stak. Deze stellage kwam tegen de geparkeerde auto aan en trok daar een diepe kras in met een lengte van ongeveer anderhalve meter. Vervolgens reed de bestuurder door. Een getuige noteerde het kenteken. De politie stelt een verder onderzoek in.

Inbraak

SCHOONOORD Vannacht is er ingebroken in een café aan de Havenstraat. Een deur werd opengebroken waarna de inbreker(s) binnen konden komen. De bar werd doorzocht en enkele pakjes sigaretten verdwenen. Ook twee speelautomaten werden opengebroken en het geld werd er uit gehaald. De 43 jarige kastelein uit Schoonoord deed aangifte.