Ingezonden persbericht


AVAYA SYSTIMAX-CONFERENTIE OVER ONTWIKKELINGEN VAN BEDRIJFSNETWERKEN

TER PUBLICATIE: 5 maart 2002

RIJSWIJK - Avaya Connectivity Solutions, met SYSTIMAX Structured Connectivity Solutions (SCS) wereldwijd marktleider op het gebied van bekabelingssystemen, organiseert in verschillende landen conferenties voor netwerkprofessionals, waarbij de bedrijfsinfrastructuren van de toekomst centraal staan.

Onder de titel 'Go for Goal - SYSTIMAX SCS - The Ultimate Performer' spreken experts van Avaya Labs over onderwerpen als de ontwikkeling van bedrijfsnetwerken, bandbreedte met kopertechnologie, bedrijfsplatformen op basis van glasvezeltechnologie, intelligente patch-systemen en de ontwikkeling van industriële standaarden.

De conferentie voor netwerkprofessionals in de Benelux vindt op 16 mei 2002 plaats in Jaiselings Royal Palace aan de Wernhoutseweg 181-183 in Wernhout (NB). Voor meer informatie en registratie:
www.avaya.com/conference/systimax6

SYSTIMAX SCS van Avaya is verkrijgbaar via een wereldwijd netwerk van gekwalificeerde BusinessPartners. SYSTIMAX SCS is een gestructureerd bekabelingssysteem dat geschikt is voor gelijktijdig transport van data, voice, video en intelligente applicaties voor het beheer van gebouwen, bijvoorbeeld klimaatbeheer en beveiliging. De SYSTIMAX-oplossingen, inclusief SYSTIMAX GigaSPEED, PowerSUM-koperoplossingen, LazrSPEED- en OptiSPEED-glasvezeloplossingen, worden ondersteund door uitgebreide, 20 jaar lange product- en applicatiegarantie. Meer informatie over SYSTIMAX SCS is te vinden op: www.avaya.com/connectivity/systimax

Avaya
Avaya, Inc., wereldwijd één van de marktleiders in de ontwikkeling, verkoop en service van spraak- en datanetwerken en communicatieoplossingen en -diensten, levert producten en services die organisaties - inclusief meer dan 90 procent van de Fortune 500 - helpen te excelleren in klantgerichtheid. Avaya levert deze oplossingen aan bedrijven en aan overheden en andere organisaties. Avaya biedt oplossingen voor Customer Relationship Management, Unified Communication, Service Providing, Multiservice Networking Infrastructure, Structured Connectivity Solutions en geconvergeerde Voice en Data Networks, inclusief de Avaya Enterprise-Class IP Solutions (ECLIPS). Deze producten worden ondersteund door Avaya Services en Avaya Labs. Avaya is wereldwijd marktleider in unified messaging, messaging-systemen, call centers en gestructureerde bekabelingssystemen, en marktleider in de Verenigde Staten in systemen en diensten voor spraakcommunicatie. Avaya is officieel partner van FIFA voor het WK 2002 in Japan en Korea, het WK 2003 voor vrouwen in China en het WK 2006 in Duitsland. In Nederland is Avaya gevestigd in Nieuwegein en Rijswijk. Meer informatie is te vinden op www.avaya.nl.