Ingezonden persbericht

Uitbreiding managementteam Outsource

Wemmel - 1 Februari 2002 - Het geïntegreerde marketing en communicatiebureau Outsource maakt vandaag bekend dat het haar managementteam uitbreidt door de komst van Patrick De Vos. Als licentiaat toegepaste economische wetenschappen aan de K.U. Leuven startte hij zijn carrière in de verzekeringssector. De voorbije 17 jaar was hij directeur van de Kamer voor Handel en Nijverheid van het arrondissement Halle-Vilvoorde.

Didier Borremans, managing director van Outsource : "Acht jaar na onze oprichting zijn wij uit het niets gegroeid tot een topbedrijf in de Belgische communicatiesector. Om onze volgende groeifase professioneel te ontwikkelen is de behoefte aan een ervaren managementteam vanzelfsprekend. Patrick is een getalenteerd man, zowel in management, marketing, communicatie als networking. Hij zal een sleutelrol spelen in onze verdere uitbreiding".

Outsource stelt zich tot doel haar klanten een sterk product te bieden, waarbij dossier- en marktkennis, creativiteit, pro-activiteit en professionalisme dé sleutelwoorden zijn.

Patrick De Vos, nieuw vennoot voor Outsource : "Na mijn directiefunctie in de Kamer voor Handel en Nijverheid is mijn overstap naar Outsource een mijlpaal in mijn carrière. Ik heb Didier Borremans en het bedrijf Outsource 8 jaar geleden zien opstarten. Na 17 jaar anderen naar het zelfstandig ondernemerschap te hebben begeleid wou ik ook zelf de stap naar het ondernemerschap zetten. Outsource zit op het kruispunt van mijn competenties en ambitie. Het is een bedrijf dat altijd als een buitenbeentje werd en wordt beschouwd door zowel de pers als de klanten. En dat is exact wat mij er in aanspreekt. Communicatie is complex en boeiend en wordt algemeen 'te braaf' gevoerd. En dat willen wij nu net niet. Onze strategie bestaat er in om niet alleen onze thuismarkt de ICT sector- uit te breiden met een creatief aanbod, maar ook deze knowhow te exporteren naar andere sectoren".

Patrick De Vos start op 2 april 2002.

# # #

Outsource is een geïntegreerd marketing en communicatiebureau gespecialiseerd in technologie, entertainment en finance. Outsource vertegenwoordigt bedrijven als Oracle, Globalsign, Versatel, EDS, Cap Gemini Ernst & Young, Damovo (het vroegere Ericsson Enterprise Solutions), Novell, ComStor en anderen. Outsource ligt eveneens aan de basis van projecten als 'Op de Koffie' (in samenwerking met Kanaal Z) en Rising Sun . Voor verdere informatie kan u terecht op www.outsource.be

Zusterbedrijf 'The Virtual Communications Agency (VCA)' biedt communicatieprofessionals een reeks internet gebaseerde toepassingen die samen een 'virtuele communicatieassistent' vormen. VCA werkt voor bedrijven als Siemens, Unisys, WorldCom en anderen. Verdere informatie kan u vinden op www.my-VCA.net

# # #

Voor verdere informatie :

Didier Borremans (0475) 246-345 didier.borremans@outsource.be

Patrick De Vos (0475) 874-066 patrick.de.vos@outsource.be

Outsource, Marketing & Communications
Steenweg op Brussel 213, B-1780 Wemmel
Tel : (02) 451-00-00
Fax : (02) 451-00-20


- einde -


* * *

Unsubscribing is also possible. Just send an e-mail to inge.becu@my-vca.com


* * *

The Virtual Communication Agency
Inge Becu
Steenweg naar Brussel 213
B-1780 Wemmel
Tel. (+32-2)451-00-00
Fax (+32-2)361-03-28
E-mail: inge.becu @my-vca.com
URL: www.my-vca.com


* * *