Gemeente Lisse

Verkiezingsavond in gemeentehuis (01-03-02)

Belangstellenden kunnen de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart live volgen in de raadzaal van het gemeentehuis.

Burgemeester Van Zon-Langelaar geeft om 21.00 uur het startsein voor de avond. In etappes worden de uitslagen van alle 11 stembureau´s op een groot scherm geprojecteerd. Ook worden de uitslagen vergeleken met de verkiezingen van vier jaar geleden. Verder worden lijsttrekkers en kandidaten geïnterviewd. Er staan twee televisietoestellen opgesteld zodat belangstellenden ook de landelijke (NOS) en de lokale (Holland Centraal) verkiezingsprogramma´s kunnen bekijken. Naar verwachting kan de einduitslag omstreeks 22.30 uur bekend worden gemaakt.

Holland Centraal geeft verslag op radio en televisie Een verslaggever van de omroep Holland Centraal is de hele avond aanwezig in het gemeentehuis. Dit betekent dat de verkiezingen ook thuis te volgen zijn bij deze omroep, zowel via de radio als de televisie. Tussen 19.00 en 24.00 uur is er op de radio een live-uitzending. Op de TV-krant, de teletekstservice daarachter en de internetsite van Holland Centraal wordt het nieuws ook aangeboden. Holland Centraal Radio is in de bollenstreek te ontvangen via 88.1 FM kabel en 107.7 FM antenne.

Op 7 maart staat de officieuze uitslag op www.lisse.nl. Twee dagen later volgt de officiële uitslag.

terug naar de vorige pagina