Gemeente Coevorden

Uitslagen verkiezingen rechtstreeks op www.coevorden.nl Woensdagavond vanaf 20.30 uur politiek café in Welgelegen

Aanstaande woensdagavond wordt duidelijk wie de nieuwe gemeenteraadsleden van de gemeente Coevorden worden. Vanaf 21.00 uur, wanneer de stembureaus sluiten, worden de resultaten in de gemeente Coevorden gepresenteerd in Café Restaurant Welgelegen in Wachtum. Hier zijn ook de uitslagen van de andere gemeenten in Drenthe en de rest van Nederland te volgen via tv's. Iedereen is vanaf 20.30 uur welkom in het politiek café.

De organisatie van het politiek café is een samenwerking van de stichting Coevorden Digitaal, Coevorden Huis-aan-huis, Radio Loco en de gemeente Coevorden. De presentatie van de avond is in handen van Esselien de Groot en Wim Bartelds (respectievelijk voormalig en nieuwe redacteur van Coevorden huis-aan-huis). Radio Loco brengt rechtstreeks verslag uit van de uitslagen.

Uitslagen volgen via www.coevorden.nl
De uitslagen in de gemeente Coevorden zijn vanaf iedere plaats te volgen via internet! Voor het eerst zal de gemeente Coevorden de uitslagen bekend maken via de internetsite www.coevorden.nl
Op deze site staat al enige weken informatie over de komende gemeenteraadsverkiezingen, zoals bijvoorbeeld de verkiezingsprogramma's van de politieke partijen en de kandidatenlijsten.
Vanaf 21.00 uur, wanneer de stembureaus de deuren sluiten, worden de resultaten van de bureaus één voor één gepubliceerd op de site. De cijfers zullen ook automatisch in een totaaloverzicht worden verwerkt, zodat iedereen van begin tot eind de tussenstanden kan volgen. Op de site staan ook de tussentijdse opkomstcijfers en eventuele bijzonderheden bekendmaken.
Om 11.45 uur en om 15.30 uur maakt de gemeente 'een rondje langs de stembureaus' om het laatste nieuws over de opkomst te verzamelen.

Wij nodigen u woensdagvond van harte uit vanaf 20.30 uur in het Politiek Café in Welgelegen.