Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Sybase introduceert e-Business oplossing voor
communicatie-providers

Communications e-Business Solution (CeBS) is een complete oplossing voor Communications Service Providers (CSP's) om verkoop, marketing dienstverlening en ondersteunende bedrijfsprocessen te integreren op het Web.

Maarssen, maart 2002 - Sybase introduceert Communications e-Business Solution (CeBS). Het betreft een compleet systeem waarmee leveranciers van communicatiefaciliteiten en -diensten hun bedrijfsprocessen op één Web-portal kunnen integreren. Dat leidt tot aanzienlijk verbeterde relaties met klanten en bedrijfspartners, een verhoogde efficiency en lagere operationele kosten.

Om hun relaties met klanten en bedrijfspartners in de supply chain te optimaliseren, hebben CSP's behoefte aan real-time toegang tot massale gegevensbestanden. Met CeBS biedt Sybase daarvoor een kosteneffectieve en specifiek op deze branche gerichte oplossing. CeBS omvat daartoe een groot aantal geïntegreerde pasklare toepassingen. Die hebben betrekking op verkoop, marketing, dienstverlening en ondersteunende bedrijfsprocessen zoals elektronische facturering, incasso, het beheer van inkomende opdrachten, klachten en storingsmeldingen, de analyse van de bedrijfsprestaties en het beheer van de relaties met klanten.

CeBS laat zich eenvoudig inpassen in bestaande infrastructuren met Business Support Systems en Operational Support Systems (BSS/OSS) en slaat een brug tussen de traditionele front- en back-office systemen. Zo worden bestaande investeringen zekergesteld terwijl direct wordt bespaard op kosten. De besparingen en de verbeteringen in relaties en efficiency zorgen gezamenlijk voor een gezonde 'return-on-investment'.

In de bestaande BSS/OSS-infrastructuren van leveranciers van communicatiefaciliteiten en

-diensten ontbreekt het tot op heden aan analytische functionaliteiten en integratie-mogelijkheden. CeBS voegt deze mogelijkheden toe aan de bestaande infrastructuur. Er wordt dus uitsluitend geïnvesteerd in nieuwe technologie, waarbij bestaande systemen hun functionaliteit volledig behouden.

Dankzij Sybase CeBS kunnen verticale portals worden gerealiseerd waarin bedrijfspartners met uiteenlopende BSS/OSS-infrastructuren in de supply chain efficiënt kunnen samenwerken en elkaars dienstenpakket aan de eigen klanten kunnen aanbieden.

Sybase Communications Industry Group
Sybase levert ICT-oplossingen aan meer dan 200 van de topbedrijven in de communicatie-industrie over de hele wereld. De Sybase Communications Group - onderdeel van de Sybase Vertical Business Group ? ontwikkelt daarvoor toepassingen en e-Business oplossingen die zich specifiek richten op de wensen van Communications Service Providers (CSP's). Meer informatie over deze op CSP's gerichte divisie is te vinden op http://www.sybase.com/solutions/comm.

Sybase
Sybase ontwikkelt en realiseert bedrijfsomvattende infrastructuren die een brug slaan tussen heterogene systemen en processen. Het toonaangevende Enterprise Portal, de mobiele en draadloze oplossingen, essentiële integratie-tools en hoogwaardige database management systemen maken Sybase tot één van de grootste, onafhankelijke softwarebedrijven ter wereld. Meer informatie over Sybase is te vinden op http://www.sybase.nl.