Ingezonden persbericht

Persbericht

CAST introduceert C Analyzer

6 maart 2002

Bestaande C applicaties onder controle

~ nieuwe tool maakt complete broncode-analyse
van C en Pro*C applicaties mogelijk ~

CAST Software, pionier en wereldleider op het gebied van Application Mining, introduceert C Analyzer. C Analyzer is een module van de CAST Application Mining Suite, een oplossing die het inzicht in en het management van bestaande, gedistribueerde applicaties mogelijk maakt. C Analyzer is de nieuwste toevoeging aan CAST s bestaande reeks van syntactische en semantische broncode analyzers voor Java, VB, VB.NET, PB en C, evenals T-SQL, PL/SQL, SQL/PSM en de belangrijkste Internet scripting talen.

Vanwege haar snelheid en kracht wordt C veel gebruikt in moderne informatiesystemen, vooral voor de ontwikkeling van technische componenten of database interfaces.

Door een gedetailleerde analyse van de semantiek binnen in C geschreven applicaties, biedt CAST C Analyzer informatie over de interne structuur van deze applicaties. C Analyser ondersteunt embedded SQL, lokaliseert automatisch alle database-oproepen en spoort interfunctie referenties op.

"Met de mogelijkheid tot analyse van C applicaties, stelt CAST projectteams nog beter in staat om hun hele applicatie-infrastructuur op een intuïtieve manier te ontwikkelen, beheren en aan te passen," zei Jérôme Raynal, Managing Director bij CAST Benelux.

Door haar verschillende code analyzers te combineren, kan de CAST Application Mining Suite een grafische "road-map" produceren van de gehele gedistribueerde applicatie. De analyzers identificeren niet alleen de links tussen de interne componenten van deze applicaties, maar brengen ook de links tussen verschillende programma s en de oproepen naar externe databases in kaart.

Met deze informatie binnen handbereik kunnen IT teams eenvoudig zeer complexe of compleet nieuwe projecten beheren en sneller reageren op verzoeken om wijzigingen.

(264 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over CAST Benelux
CAST (EuroNM "7289") is de pionier en marktleider in de snelgroeiende Application Mining markt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Parijs. CAST heeft 250 werknemers in dienst, verspreid over vier kantoren in de VS en in tien Europese grootsteden. Ruim 1800 blue chip bedrijven hebben CAST

in huis gehaald. Daarnaast erkennen zowel belangrijke IT analisten als software handelaars de unieke waarde van de CAST Application Mining technologie.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met: CAST Benelux
Myriam Schächtel, Marketing Afdeling:
m.schachtel@castsoftware.com

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Yvonne van Bokhoven of Jane Timmermans van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: 043-3566956Fax: 043-3566955
E-mail: yvonnev/janet@lewispr.comhttp://www.lewispr.com

Yvonne van Bokhoven
LEWIS Communication BV
Marketing and Media Relations for Technology Companies Gaetano Martinolaan 95
6229 GS Maastricht
Nederland
Tel: +31 (0) 43-3566956
Fax: +31 (0) 43-3566955
Web: http://www.lewispr.com