Mojo Concerts

Het indrukwekkende succesverhaal van Riverdance blijft voortduren. De enige, echte Ierse dansshow doet in september opnieuw Nederland aan voor een aantal shows.

Er is inmiddels een aantal Ierse dansshows te zien geweest in Nederland, maar Riverdance is de groep waarmee het allemaal begonnen is. In 1994 was Riverdance te zien tijdens de pauze van het Eurovisie Songfestival in Dublin. De hele wereld was laaiend enthousiast en een uitgebreide tournee volgde. Nu, ruim zes jaar later, staat Riverdance nog steeds aan de top.

De show wordt elk jaar geperfectioneerd en aangepast door middel van nieuwe artiesten, nummers en kostuums. Behalve de eindeloze rij getalenteerde Ierse dansers, bestaat Riverdance ook uit een Iers koor, een Russische folkgroep, Afrikaanse zangers, vier drummers, drie tapdansers, twee sterren, een tenor en een flamenco danseres. Samen zorgen zij voor een unieke ervaring.

Dinsdag 24 september
Woensdag 25 september
Donderdag 26 september
Vrijdag 27 september

Aanvang: 20.00 uur
Entree: ¤ 60, ¤ 55, ¤ 50, ¤ 45 (exclusief servicekosten) Voor dit evenement zijn alleen zitplaatsen verkrijgbaar.

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (99 ct.p.m), http://www.ticketservice.nl , de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

Of rechtstreeks via de links:

Riverdance (24 sept):
https://tickets.lvp.nl/res.php?vn=1236&origin=6

Riverdance (25 sept):
https://tickets.lvp.nl/res.php?vn=1237&origin=6

Riverdance (26 sept):
https://tickets.lvp.nl/res.php?vn=1238&origin=6

Riverdance (27 sept):
https://tickets.lvp.nl/res.php?vn=1239&origin=6