ADECCO

Personalia: benoeming Mark De Smedt Alg. Dir. Adecco Benelux

Mark De Smedt (41)

Utrecht, 6 maart 2002. Mark De Smedt is per 1 januari benoemd tot de nieuwe algemeen directeur van Adecco Benelux. Hij volgde Erik Van Assche op die onlangs een functie kreeg binnen Adecco Worldwide. De Smedt verdiende zijn sporen reeds in het bedrijfsleven. Zo zorgde hij o.a. als COO bij Scoot Europe, National Sales Manager bij de Citibank België, General Manager bij Sun Parks Resorts België, Regional Business Unit Manager Apple Computers Spanje/Country manager Apple België voor een groeiend marktaandeel. Hij maakte reeds een ambitieuze start door een aanscherping van het bedrijfsbeleid en de organisatie te overtuigen dat focus op klanten een absolute vereiste is. Een vergroting van het marktaandeel en ervoor zorgen dat Adecco één van de drie grootste uitzendorganisaties in Nederland wordt, is zijn doel.

Over Adecco
Adecco SA is wereldwijd marktleider op het gebied van personeelsdiensten. De van oorsprong Zwitserse organisatie omvat bijna zesduizend kantoren met in totaal dertigduizend medewerkers in 58 landen.

Nadere informatie
Voor meer informatie over Adecco en/of over de nieuwe Algemeen Directeur kunt u contact opnemen met de Marketing manager/persvoorlichter. De foto is beschikbaar via ANP Pers Support Foto en de digitale beeldbank van het ANP.

Rinus Wittenberg
Telefoon: 030 247 55 69
E-mail: Rinus.Wittenberg@Adecco.nl


06 mrt 02 14:59