Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Peter Mark Droste versterkt Siebel Systems



Voormalige topmanager van Compaq wordt verantwoordelijk voor

Noord- en Midden-Europa

SAN MATEO, Calif. 6 maart 2002 Peter Mark Droste treedt in dienst bij Siebel Systems als Vice President of Northern and Central Europe. Droste heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de technologiesector. De afgelopen twaalf jaar was hij werkzaam bij Compaq Computer, waar hij een aantal leidinggevende functie heeft bekleed. Gedurende de laatste drie jaar gaf Droste leiding aan Compaq Duitsland, de op één na grootste markt voor het bedrijf in Europa.

Siebel Systems blijft zich committeren aan onze toonaangevende focus op klantentevredenheid , zegt Bill McDermott, Executive Vice President Sales Operations van Siebel Systems. De grote ervaring die Peter Mark Droste heeft met gebruikers van enterprise-applicaties betekent een verdere versterking van het succes van onze Europese klanten, doordat zij van eBusiness-oplossingen van de hoogst mogelijke kwaliteit gebruik kunnen maken.

Siebel Systems is dé toonaangevende aanbieder van eBusiness-applicatiesoftware. Ik ben er dan ook trots op dat ik bij een bedrijf in dienst mag treden met zo n succesvolle en op klanten gerichte historie , zegt Droste. Ik heb jarenlang als partner met Siebel Systems samengewerkt. In mijn nieuwe rol kan ik leiding geven aan de nog verder toegenomen aandacht die Siebel Systems in Noord en Centraal Europa aan klantentevredenheid schenkt.

Over Siebel Systems

Siebel Systems Inc. (NASDAQ: SEBL) is de toonaangevende aanbieder van eBusiness-applicatiesoftware. Siebel Systems biedt een geïntegreerde reeks van eBusiness-applicaties die verkoop, marketing en customer service mogelijk maakt via alle kanalen, zoals het web, call centers, directe verkoop, en indirecte afzetkanalen (zoals winkels en dealernetwerken). Siebel Systems beschikt wereldwijd over kantoren in meer dan 37 landen. Meer informatie is te vinden op www.siebel.com.

Siebel is een merknaam van Siebel Systems Inc. en is geregistreerd in een aantal landen. Alle andere genoemde product- en bedrijfsnamen zijn het eigendom van hun geregistreerde eigenaren en worden uitsluitend voor identificatiedoeleinden genoemd. Met uitzondering van de hier genoemde historische informatie, bevat dit persbericht op de toekomst gerichte uitspraken die risico s en onzekerheden met zich meebrengen. Het succes van de overeenkomsten en producten die hier beschreven zijn, evenals de toekomstige operationele resultaten van Siebel Systems Inc. kunnen afwijken van de resultaten die in de toekomstgerichte uitspraken zijn besproken of voorspeld als gevolg van een reeks van factoren waaronder maar zich niet beperkend tot risico s die gerelateerd zijn aan nieuwe versies en nieuwe producten, de beschikbaarheid van producten en diensten van Siebel Systems, de implementatie van producten en diensten, het bestaan van fouten of defecten in producten, snelle technologische veranderingen, afhankelijkheid van Internet, een significante toename van huidige en verwachte nieuwe concurrentie en de noodzaak om de distributie van producten en diensten uit te breiden. Meer informatie over mogelijke factoren die de financiële resultaten van Siebel Systems Inc. kunnen beïnvloeden, zijn opgenomen in het jaarverslag van Siebel Systems (Form 10-K), kwartaalrapportages (Form 10-Q) en andere gedeponeerde informatie bij de Securities and Exchange Commission die beschikbaar zijn op www.sec.gov. Siebel Systems neemt niet de verplichting op zich de informatie in dit persbericht te actualiseren.

Meer informatie:

Koos Bosman

Marketing Manager Benelux

Siebel Systems Benelux

Telefoon: 020-5401000