Zojuist is bekend geworden dat K-otic als special guest gaat optreden bij het concert van Westlife in Ahoy' Rotterdam op maandag 1 april aanstaande. Het is voor het eerst sinds de zeer succesvolle 'No Perfect World Tour', die eindigde in december, dat K-otic weer live te zien zal zijn. K-otic gaat binnenkort de studio in om te werken aan de opvolger van het succesvolle album Bulletproof. Dit album bevatte maar liefst vijf hitsingles waarvan Damn I Think I Love You de best verkochte single was van 2001.

Westlife is net als K-otic in korte tijd uitgegroeid tot vaste bewoner van de hedendaagse hitparades. Het laatste en derde album World Of Our Own heeft alweer een aantal hits opgeleverd zoals Uptown Girl en Queen Of My Heart.

Om alle fans een zo goed mogelijk zicht op het concert te geven, treden beide bands in Ahoy' 'in the round' op. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar voor het concert.

Westlife + special guest K-otic

Maandag 1 april
Ahoy' Rotterdam
Aanvang: 19.30 uur
Entrée: ¤ 27,50 / ¤ 26 / ¤ 25 (exclusief servicekosten)

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (99 ct.p.m), http://www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

Of rechstreeks via de link:
https://tickets.lvp.nl/res.php?vn=1981&origin=6