Gemeente Alphen aan den Rijn


Verkeersmaatregel Oranje Nassausingel

Op 22 februari 2002 hebben burgemeester en wethouders besloten tot het wijzigen van de maximumsnelheid op de Oranje Nassausingel tussen de Korenmolen en de Wipmolen, in beide richtingen. De maximumsnelheid van 70 km/h zal worden verlaagd naar 50 km/h.

De verkeersregelinstallatie op de kruising met de Korenmolen is zo afgesteld dat verkeer op de Oranje Nassausingel (in principe) altijd rood licht hebben. Hierdoor ligt de feitelijke snelheid reeds rond de 50 km/h. Verder geldt op de wegvakken tussen de Oostkanaalweg en de Wipmolen reeds een maximumsnelheid van 50 km/h. Gezien de geringe afstand tussen deze wegvakken en de Korenmolen is het wenselijk en mogelijk de maximumsnelheid te verlagen naar 50 km/h.

Het besluit ligt tot en met woensdag 17 april 2002 ter inzage bij het informatiecentrum in het stadskantoor, Castellumstraat 6. Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit, ingevolge artikel 7:1 jo 8:1 van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn.

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 06 maart 2002 laatste wijziging