Ingezonden persbericht


BROADVISION EN WEBMETHODS ONTHULLEN BROADVISION INTEGRATION SERVICES

BroadVision en webMethods, de toonaangevende leverancier van integratie software, kondigden deze maand de beschikbaarheid van BroadVision Integration Services aan. BroadVision Integration Services is een nieuw product dat ontwikkeld is om de integratie van BroadVision's enterprise selfservice applicaties met bestaande back-end systemen te versnellen. BroadVision Integration Services is voorzien van een eenvoudig te bedienen visuele programmeringsinterface, gebaseerd op de webMethods technologie - die toegang geeft tot data zonder de noodzaak tot programmeren.

Het nieuwe BroadVision Integration Services product is het resultaat van een uitgebreide OEM partnerschap tussen BroadVision en webMethods. Beide bedrijven hebben, vanuit de behoefte van BroadVision's klanten aan integratie binnen en buiten de organisatie, een product ontwikkeld dat de BroadVision enterprise selfservice applicaties en het webMethods integratie platform met elkaar combineert. Dit maakt het mogelijk om BroadVision applicaties direct te koppelen aan de back-end systemen van de klant. Gebruikers binnen de organisatie krijgen hiermee zelfstandig de beschikking over waardevolle data die ze vervolgens kunnen inzetten in het bedrijfsproces. De mogelijkheden voor eindgebruikers om toegang te krijgen tot informatie op uniforme wijze wordt hiermee duidelijk versterkt. Daarbij is het voor de gebruiker niet langer van belang waar de informatie is opgeslagen binnen de organisatie.

Het BroadVision Integration Services product beschikt over een grote hoeveelheid standaard webMethods adapters die koppelingen met veel gebruikte back-end systemen zoals Baan, IBM MQ Series, J.D. Edwards, Microsoft Message Queuing (MSMQ), Oracle, PeopleSoft, SAP en Siebel mogelijk maken. Klanten zien direct de waarde van de adapters, omdat de applicatie interfacing reeds is verzorgd en gebruikers direct binnen een grafische omgeving business logic en data transformaties kunnen instellen. BroadVision Integration Services bevat eveneens 'portlets' die data uit standaardsystemen kunnen weergeven in de BroadVision InfoExchange Portal (BroadVision's enterprise portal framework).

OVER BROADVISION

BroadVision (Nasdaq: BVSN, Neuer Market: BDN) enterprise selfservice applicaties veranderen de manier waarop bedrijven zaken doen naar een gepersonaliseerd selfservice model. Dit levert voor bedrijven direct meerwaarde op, doordat dit model groei stimuleert, kosten reduceert en productiviteit vergroot. Toonaangevende wereldwijde bedrijven gebruiken BroadVision om hun enterprise selfservice initiatieven te ondersteunen. Door gebruik te maken van het web en draadloze apparatuur is het mogelijk om overal, eenduidig gepersonaliseerde informatie uit te wisselen waardoor synergie ontstaat tussen klanten, werknemers en partners.

Voor meer informatie over BroadVision kijk op: www.broadvision.com

NOOT VOOR DE REDACTIE (