Ingezonden persbericht


ZIONS BANCORPORATION GEBAAT BIJ BROADVISION'S ENTERPRISE PORTAL EN

CONTENTMANAGEMENT APPLICATIES

Zions Bancoporation, één van Amerika's grootste financiële dienstverleners, maakt gebruik van BroadVision InfoExchange Portal en BroadVision One-To-One Publishing om meer functionaliteit en voordeel uit het bestaande, met BroadVision gebouwde, portaal te halen. Het nieuwe Zions portaal verbindt honderden afdelingen van de zes partnerbanken van Zions. Hierdoor maakt Zions het mogelijk om gepersonaliseerde content aan te bieden aan werknemers van de partners gebaseerd op hun locatie, en hun rol binnen de organisatie.

Momenteel levert het Zions portaal gerichte referentie- en trainingsmaterialen aan de klantenservice staf van Zions' Management Services Company. Het nieuwe portaal, dat deze maand gelanceerd wordt, maakt het voor medewerkers van de klantenservice mogelijk om effectiever te reageren op vragen van klanten. Er zal meer informatie online beschikbaar zijn waardoor tijd en kosten om klantcontacten af te handelen zullen verminderen. BroadVision's contentmanagement applicatie is ingezet om kredietverstrekkend personeel te allen tijde een actueel handboek te bieden over organisatiebeleid aangaande kredietverstrekking, inclusief specifieke beleid- en procedure informatie voor filialen aan de westkust.

Zions Bancorporation nieuwe portaal wordt voor ongeveer 3.000 medewerkers ingezet en op termijn is een uitbreiding naar alle 9.000 medewerkers van Zions gepland.

OVER BROADVISION

BroadVision (Nasdaq: BVSN, Neuer Market: BDN) enterprise selfservice applicaties veranderen de manier waarop bedrijven zaken doen naar een gepersonaliseerd selfservice model. Dit levert voor bedrijven direct meerwaarde op, doordat dit model groei stimuleert, kosten reduceert en productiviteit vergroot. Toonaangevende wereldwijde bedrijven gebruiken BroadVision om hun enterprise selfservice initiatieven te ondersteunen. Door gebruik te maken van het web en draadloze apparatuur is het mogelijk om overal, eenduidig gepersonaliseerde informatie uit te wisselen waardoor synergie ontstaat tussen klanten, werknemers en partners.

Voor meer informatie over BroadVision kijk op: www.broadvision.com

NOOT VOOR DE REDACTIE (