Gemeente Deventer

Tijdelijke parkeerruimte beschikbaar

START BOUW CARPORTS ACHTER DE VEENWEG

Aannemer Bam Nbm Bouw is op 6 maart gestart met het bouwen van carports achter de Veenweg. Het verharde achterterrein moet tijdens de bouwwerkzaamheden grotendeels autovrij zijn omdat de aannemer werkruimte nodig heeft. Voor de bewoners is daarom een tijdelijke parkeervoorziening beschikbaar op het terrein tussen de Berkelweg en huisnummer 146. Om het parkeerterrein staat een bouwhek om gebruik van het terrein door andere mensen dan de bewoners te ontmoedigen.

De gemeente heeft via een huis-aan-huisbericht verzocht iedereen die het verharde terrein gebruikte om de auto te parkeren, dat niet meer te doen en deze te stallen op het ingerichte tijdelijke parkeerterrein, zodat de aannemer ook daar een bouwhek kan plaatsen en voorbereidingen kan treffen voor de bouw. Het bouwterrein strekt zich uit tot de toegangsweg van het ROC.

De eigenlijke bouwwerkzaamheden aan de carports zijn op 11 maart gestart. De bouw duurt naar verwachting tot halverwege juli. De bedoeling is dat er na de bouwvakvakantie alleen nog aan de afwerking van de muren wordt gewerkt.

De Verbeterwinkel zorgt voor de directievoering en het toezicht.