Gemeente Waalre

VERKIEZINGSUITSLAGEN IN 'T HAZZO

Waalre, februari 2002 - De Waalrese uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen worden op woensdagavond 6 maart aanstaande bekend gemaakt tijdens een informele en algemeen toegankelijke bijeenkomst in de foyer van 't Hazzo (Trolliuslaan 7 te Waalre). Gemeentebestuur en plaatselijke politiek zullen daarbij aanwezig zijn. Overige belangstellenden zijn eveneens van harte welkom om de uitslagenavond, die om 20.30 uur begint, te bezoeken.

Kempenland 107 FM, Waalres lokale omroep, verzorgt op de verkiezingsavond vanaf 21.00 uur een rechtstreekse TV uitzending vanuit de foyer van 't Hazzo. Er worden prognoses gegeven, verwachtingen gepeild, tussen- en eindresultaten bekendgemaakt en eerste reacties verzameld. Ook uitslagen uit omliggende gemeenten worden in de uitzending van de lokale omroep meegenomen. De TV uitzending is in Waalre te volgen via het kanaal van de Kempenland Infokrant.

Om niets van de overige uitslagen in het land te hoeven missen, zal tijdens de bijeenkomst tevens de televisie aan staan.