Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 26-02-2002
Stoffel Heijsman plaatsvervangend korpschef regio Utrecht

Korpsbeheerder installeert C.J. Heijsman op 6 maart.

Op woensdag 6 maart wordt commissaris C.J. Heijsman (48) door korpsbeheerder mevrouw mr. A.H. Brouwer- Korf geïnstalleerd als plaatsvervangend korpschef van de Politie Regio Utrecht. Hij volgt commissaris C.A. Bakker op die per 1 juni het korps verlaat vanwege pensionering.

Heijsman is zes jaar plaatsvervangend korpschef in de politieregio Hollands Midden geweest. Na zijn studie aan de Nederlandse Politie Academie (NPA) werkte hij van 1974 tot 1991 in verschillende functies bij de Utrechtse gemeentepolitie, onder andere als lid van de korpsleiding.
Korpsbeheerder installeert C.J. Heijsman op 6 maart.

Van 1991 tot 1996 was hij directeur van het Politie-adviescentrum Inpact in Houten. In 1996 werd Heijsman plaatsvervangend korpschef in de politieregio Hollands Midden. Hij heeft in Hollands Midden als directeur politie leiding gegeven aan het politiewerk in de regio door de districten, korpsrecherche en de divisie operationele ondersteuning direct aan te sturen. Hij was mede verantwoordelijk voor de invoering van gebiedsgebonden politiezorg en de daarbij behorende structuurwijzigingen.

De heer Heijsman is getrouwd en heeft 3 zoons.

---


Noot voor de redactie,