Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 6-03-2002 Persbericht district Maasland

WONINGINBRAKEN

In Ravenstein en omgeving is vannacht weer een inbreker actief geweest. In een huis aan de Langelsestraat in Neerlangel probeerde men via gaatjesboren naar binnen te komen. Het bleef echter bij een poging. In een huis aan de Maasdijk te Leerlangel wist men wel binnen te komen. Er wordt een gsm, accuboormachine, zilveren kandelaar en geld vermist. In een ander huis aan de Maasdijk heeft men ook een gaatje geboord in een raamkozijn, maar men is niet binnen geweest. In een huis aan de Zwarteweg in Ravenstein heeft men, na het force-ren van het voordeurslot, een camera, geld, cd-speler en gsm gestolen. De politie heeft naar aanleiding van de inbraakmeldingen vannacht al het verkeer op de Dor-penweg tussen Deursen en Ravenstein gecontroleerd, maar helaas niets aangetroffen.

AUTO UITGEBRAND

Dinsdagavond is op Kaathoven in Vinkel een auto uitgebrand. De auto stond op de parkeer-plaats van het recreatiepark. De brandweer bluste het vuur. De oorzaak is nog onbekend.

VERKEER

Op de Nistelrodesedijk in Loosbroek zijn vanochtend 25 bestuurder wegens te hard rijden bekeurd. De hoogste snelheid was 118 km/u, terwijl 80 is toegestaan.