Gemeente Woerden

Vernieuwingsplannen schoolplein de Waldhoorn

Informatieavond op 7 maart van 19.30 tot 20.30 uur

De afgelopen tijd zijn er plannen gemaakt om het schoolplein van De Waldhoorn in Zegveld te verbeteren. Het vernieuwde plein zal ook voor de wijk buiten schooltijd een extra speelplaats betekenen.

De gemeente Woerden heeft in goede samenwerking met de school een plan ontwikkeld. Hierbij zijn ook enkele ouders betrokken. De aanpassingen zorgen er niet alleen voor dat het plein weer aan alle wettelijke eisen wat betreft veiligheid voldoet, maar ook dat er door kinderen tussen 0 en 12 jaar weer optimaal gespeeld kan worden. De plannen passen binnen het algemene beleid van de gemeente wat betreft speelplaatsen. Bovendien is in de planvorming rekening gehouden met het huidige gebruik van het plein en het zoveel mogelijk voorkomen van vandalisme en overlast. De financiering van het plan komt ook van twee kanten. Niet alleen de gemeente heeft geld beschikbaar gesteld voor het plein, maar ook de school heeft een budget hiervoor.

Als u nieuwsgierig bent geworden naar de plannen, kunt u deze tot en met donderdag 7 maart tijdens schooltijden bekijken op de school.

Op donderdag 7 maart is er van 19.30 tot 20.30 uur op school een informatieavond. Op deze avond kunt u het ontwerp bekijken en zijn vertegenwoordigers van de school en de gemeente aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om op deze avond langs te komen; er zijn tijdens de ter inzage periode formulieren beschikbaar waarop u uw vragen en opmerkingen kwijt kunt. Deze worden op de informatieavond verzameld en met de andere opmerkingen in de daarop volgende weken verwerkt.