SKYRADIO

Skyradio.nl trekt recordaantal bezoekers

De internetsite van het non-stop muziekstation Sky Radio 100.7 FM heeft de afgelopen maand een record aantal bezoekers getrokken. In februari bezochten maar liefst 10.000 verschillende personen per dag de site en werden er ruim 1 miljoen pageviews geregistreerd.

De twee eerste maanden van 2002 steeg het aantal bezoekers met 40% ten opzichte van het laatste kwartaal van 2001. De toename is onder andere een gevolg van diverse vernieuwingen en verbeterde content die op de site zijn doorgevoerd en verschillende spraakmakende acties.

Zo kwam Marco Borsato recent nog chatten met de bezoekers en zijn er regelmatig spraakmakende acties waarbij grote prijzen gewonnen kunnen worden zoals privé concerten met de Sky Radio artiesten, volledig verzorgde vakanties, concertkaarten etc.

Het populairste item op de site is nog steeds de playlist van Sky Radio. Luisteraars en bezoekers kunnen zo bekijken welke muziek er wordt gedraaid op Sky Radio 100.7 FM.
Ook de player (via de pc luisteren naar Sky Radio) de virtuele chatbox en het actuele muzieknieuws zijn drukbezochte items op de site.

60% Van de bezoekers van de site surft tussen 9 uur 's ochtend en 6 uur 's avonds naar skyradio.nl.. De overige 40% is voornamelijk terug te vinden in de avonduren.

De internetsite van Sky Radio is met 1 miljoen pageviews per maand regelmatig de best bezochte radiosite van Nederland en staat in de Top 100 van best bezochte sites van Nederland.

Sky Radio 100.7 FM
Met circa 5 miljoen verschillende luisteraars per week is Sky Radio al jaren het best beluisterde radiostation van Nederland. Sky Radio is in heel Nederland via de kabel te ontvangen, via de ether op 100.7
FM en in Noord-Nederland op 100.4 FM. Skyradio.nl is regelmatig de best bezochte radiosite van Nederland. Op de site vindt men naast diverse prijsvragen ook het laatste muzieknieuws, de playlist van Sky Radio en er kan gechat worden in een van de chatboxen.

Noot voor de redactie,