Van Lanschot Bankiers


Van Lanschot Assurantiën onderscheiden door NCM

´s-Hertogenbosch, 6 mrt 2002

Credit Management Consultancy van verzekeringsadviseur Van Lanschot Assurantiën BV heeft van NCM een prijs gekregen voor de goede verkoopprestaties in 2001. Dinsdag 5 maart werd de prijs, die dit jaar voor het eerst werd toegekend, op het hoofdkantoor van Van Lanschot Assurantiën BV in s-Hertogenbosch officieel uitgereikt.

Van Lanschot Assurantiën heeft de prijs van NCM gekregen, omdat zij hebben bewezen de meeste expertise op het gebied van kredietverzekeringen te hebben. In 2001 heeft hun divisie Credit Management Consultancy tevens een flinke groei in de verkoop van polissen gerealiseerd, zegt Frank Heesbeen, brokermanager van NCM. De prijs werd gewonnen na een competitie onder 15 onafhankelijke assurantietussenpersonen.

Ed Hoogendijk, directeur van Van Lanschot Credit Management Consultancy: Credit Management Consultancy richt zich op alle facetten die verband houden met debiteurenbeheer. Door middel van de door ons ontwikkelde DebScan maken wij voor onze cliënten debiteurenrisicos en kosten goed inzichtelijk. Ons integraal advies biedt de ondernemer concrete aanbevelingen waarbij kredietverzekering een vast onderdeel vormt van het totaaladvies.
De onderscheiding van NCM bevestigt volgens Hoogendijk het succes van het concept. Alles draait om maatwerk en kwaliteit. Dit eisen wij ook van de kredietverzekeraars. Onze gezamenlijke inspanning tot het leveren van kwaliteit en maatwerk resulteert dan ook in een forse groei aan het aantal kredietverzekeringen. De nadelige gevolgen voor de totale bedrijfsvoering in het geval van vermoedelijke insolventie of faillissement van de debiteur zijn soms niet te overzien. Een goed ingerichte kredietverzekering biedt ondernemers, zoals familiebedrijven, een uitstekend vangnet. Van Lanschot Credit Management Consultancy biedt tevens diensten op het gebied van factoring, lease en incasso.

De prijs van NCM bestaat uit een certificaat dat dinsdag 5 maart is uitgereikt door commercieel manager Fons Schootstra en brokermanager Frank Heesbeen, beiden van NCM. De donatie die bij de prijs hoort, is door Van Lanschot Assurantiën aan Flying Doctors geschonken.