Ingezonden persbericht

15e ProjectManagement Markt

De toekomst en haar betekenis voor projectmanagement tijdens de 15e ProjectManagement Markt Vincent Evers bekend van het televisieprogramma 'IT in Business' opent op 21 maart 2002 de 15e ProjectManagement Markt van Project Management Instituut Nederland (PMI-Nederland) met zijn verhelderende blik op de nieuwste ontwikkelingen in projectmanagement en de betekenis daarvan voor het vakgebied. De Markt biedt daarna alle gelegenheid om daar praktisch en interactief verder op in te gaan. PMI-Nederland organiseert dit evenement dit jaar in Nationaal Sport Centrum Papendal in Arnhem.

Méér Vincent Evers
Na de opening gaat Vincent Evers samen met een select aantal bezoekers dieper in op de highlights van zijn openingspresentatie. De rest van de dag zal hij een en ander concreet demonstreren en met de bezoekers van gedachten te wisselen op basis van één-op-één gesprekken.

Internet Plaza
In de Internet Plaza is een multimediaruimte ingericht, die inzicht geeft in de toepassing van nieuwe methoden van samenwerking en communicatie in projecten. Bezoekers kunnen de zogenaamde e-rooms bekijken en andere faciliteiten voor virtuele teams zelf uitproberen.

Ontwikkeling, kennis en ervaring
De debatten, workshops, presentaties en de markt zelf bieden de bezoeker alle gelegenheid voor verbreding en verdieping van kennis en ervaring op het gebied van projectmanagement in al zijn facetten.

Actie Hewlett Packard
HP-Netherlands is demonstreert een geslaagd toekomstgericht samenwerkingsproject waarin o.a. de HP Jornada is gebruikt. Eén exemplaar van de 'HP Jornada Handheld computer' wordt uiteindelijk onder de bezoekers verloot!

Programma en kosten
De ProjectManagement Markt opent stipt om 09.30 uur en sluit om 16.30 met een borrel en de verloting van de HP-Jornada. De kosten bedragen ¬ 119,50 voor niet leden en ¬ 60,- voor PMI-leden (inclusief koffie/thee en lunch, exclusief BTW). Nadere informatie en aanmelding: secretariaat PMI-Nederland 033-2473408 of www.pmi-nl.nl/pmm/pmm_startpagina.htm.

Project Management Instituut Nederland
Het PMI-Nederland verenigt mensen die betrokken zijn bij het vakgebied projectmanagement. PMI-Nederland is een actieve vereniging met 1.300 leden, afkomstig uit alle sectoren van het bedrijfsleven en de overheid. Het doel van PMI-Nederland is het stimuleren van professionalisering op het gebied van projectmanagement in Nederland. Daarnaast wil de vereniging de contacten tussen de leden bevorderen. Nadere informatie en aanmelding: secretariaat PMI-Nederland 033-2473408 of http://www.pmi-nl.nl. Noot voor de redactie (