Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 7-03-2002 Persbericht district Den Bosch

GELD OPNEMEN MET VERVALSTE PAPIEREN (s-Hertogenbosch)

Woensdagmiddag is een 24-jarige man zonder vaste woon-en of verblijfplaats op de Visstraat in s-Hertogenbosch aangehouden toen hij probeerde met vervalste papieren geld op te nemen. De man meldde zich bij de bank en probeerde onder overlegging van vervalste papieren geld op te nemen. Een medewerker van de bank ontdekte dat de papieren vals waren en waarschuwde de politie die de man terplaatse aanhield. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten.

VERDACHTE AANGEHOUDEN MISHANDELING EN DREIGEN MET MES (s-Hertogenbosch)

Woensdagmiddag is een 13-jarige inwoner uit s-Hertogenbosch aangehouden voor mishandeling en bedreiging met een mes van een 17-jarige plaatsgenoot op de Hervensebaan in zijn woonplaats. Het slachtoffer had eerder die dag een meningsverschil gehad met een vriend van de verdachte. Laatstgenoemde fietste het slachtoffer achterna en wist hem bij de verkeerslichten op de hoek van de Bruistensingel / Hervensebaan tegen het hoofd te slaan. Er ontstond een schermutseling waarbij de verdachte het slachtoffer probeerde te steken met een vlindermes. In het tumult dat ontstond vernielde de verdachte ook de fiets van het slachtoffer. Hij is later in zijn ouderlijke woning aangehouden en ingesloten. Het mes is inbeslaggenomen.

VERKEERSCONTROLES (Oudheusden/Drunen/Haarsteeg)

Woensdagmiddag zijn bij verkeerscontroles op de Vestingstraat in Oudheusden, Admiraalsweg en Hoge Schijf in Drunen en op de Tuinbouwweg in Haarsteeg zijn in het totaal dertien overtredingen geconstateerd.

Onterecht voeren mistlampen 1x

Onjuiste kentekenplaat op aanhanger 1x

Te hoge snelheid 7x

Negeren rood licht door fietsers 3x

Onnodig claxonneren 1x

In alle gevallen is proces-verbaal opgemaakt.

KLEDINGDIEFSTAL (Rosmalen)

Van woensdag op donderdag is ingebroken in een kledingbedrijf aan de Driesprong in Rosmalen. Uit het pand zijn enkele rekken met kleding ontvreemd.

MAN PROBEERT MET VERVALSTE DOCUMENTEN WERK TE KRIJGEN (s-Hertogenbosch)

Donderdagmorgen is een 22-jarige inwoner uit s-Hertogenbosch aangehouden met vervalste documenten. De man probeerde bij een bedrijf aan de Jan de la Barlaan in s-Hertogenbosch met een vervalst verblijfsdocument werk te krijgen. Een medewerker van het bedrijf ontdekte de vervalsing en belde de politie die de man terplaatse heeft aangehouden.