Tulip Computers NV

PERSBERICHT

WIJZIGINGEN DIRECTIE TULIP COMPUTERS

Amersfoort, 7 maart 2002

Nu de herstructurering en de integratie van 2L International bij Tulip Computers ("Tulip") zijn afgerond heeft Directie-voorzitter de heer J.R. van den Berg, de Raad van Commissarissen te kennen gegeven de onderneming te willen verlaten.

De Raad van Commissarissen heeft hierin bewilligd, doch heeft de heer Van den Berg verzocht aan te blijven als Directie-voorzitter en Statutair Directeur tot 1 juni en zich de komende tijd vooral bezig te houden met specifieke projecten en het adviseren van de Raad van Commissarissen in de evaluatie van de strategische alternatieven. Dit laatste heeft hoge prioriteit voor de onderneming, mede in het kader van het voornemen van de Koninklijke Begemann Groep om al haar participaties te beëindigen.

Tevens is de heer P.B. Herman aangetrokken als consultant om de Raad van Commissarissen te adviseren over de huidige en toekomstige commerciële strategie. De heer Herman heeft een brede ervaring in de automatiseringsindustrie, laatstelijk als Algemeen Directeur van Xerox Nederland. De heer B.N. Schäfer heeft te kennen gegeven de onderneming te willen verlaten om nieuwe uitdagingen te zoeken. De Raad van Commissarissen is voornemens de heer M. Elbertse te benoemen tot Statutair Directeur met als verantwoordelijkheid financiën. De heer Elbertse was reeds bij de onderneming werkzaam.

Tulip Computers (Tulip) is een internationale IT-leverancier die servers, deskbound computers, notebooks en communicatieproducten integreert in totaaloplossingen voor de zakelijke IT-gebruiker.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Tulip Computers N.V.

Marloes Withagen

Postbus 150
3800 AD AMERSFOORT
Tel: 033 - 45.49.482
Fax: 033 - 45.49.499
E-mail: press@tulip.com

Internet: www.tulip.com

18b3e83.jpg