Gemeente Wieringen


- Voorkom lange wachttijden, vernieuw uw reisdocument tijdig!!! (7 maart 2002)
- Ter inzage, Wet Milieubeheer (7 maart 2002)
VOORKOM LANGE WACHTTIJDEN, VERNIEUW UW REISDOCUMENT TIJDIG! (7 maart 2002)

De maanden mei t/m juli zijn voor gemeenten elk jaar drukke maanden door het in die periode toenemend aantal aanvragen en uitgiftes van reisdocumenten. Dit betekent voor de burger langere wachttijden voor het aanvragen én het ophalen van zijn/haar reisdocument. Om deze wachttijden zoveel mogelijk te beperken raden wij u aan om, indien uw reisdocument verloopt en u in deze periode op vakantie gaat, tijdig een nieuw reisdocument aan te vragen. Gaat u later op vakantie dan raden wij u aan ná juli/augustus uw nieuwe reisdocument aan te vragen.

|Voor meer informatie over het vernieuwen van uw reisdocument kunt u bellen naar de afdeling Algemene Zaken, tel. 0227-594323 / -594324.

WET MILIEUBEHEER TER INZAGE LEGGING BESCHIKKING (7 maart 2002)

Burgemeester en wethouders van Wieringen maken bekend dat zij een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer hebben verleend aan:
-Vliet Magnetics Holland BV. De vergunning wordt aangevraagd in verband met uitbreiding van de inrichting. De bestaande inrichting is gevestigd op het perceel De Wieken 3. De uitbreiding van de inrichting vindt plaats op het perceel Schoor 8a en is kadastraal bekend als gemeente Wieringen, sectie E, nr. 1754.

De beschikking met bijlagen liggen gedurende zes weken op de secretarie van de gemeente ter inzage met ingang van 27 februari 2002 op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur. Voorts liggen de stukken op de secretarie gedurende genoemde periode op maandagen van 17.00 tot 20.00 uur ter inzage. Om de stukken op maandagavond in te zien dient u een afspraak te maken. De vergunning is verleend met voorschriften ter bescherming van het milieu.

BEROEP tegen de op het verzoek genomen beschikking kan slechts worden ingesteld door:
-degenen die binnen de gestelde termijn schriftelijk of mondeling bedenkingen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;
-de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen over het ontwerp van het besluit;
-degenen die bedenkingen hebben tegen wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp daarvan zijn aangebracht;
-belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen bedenkingen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit. Het beroep kan worden ingesteld (binnen zes weken na de dag waarop de stukken ter visie zijn gelegd) bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Zonodig kan ook een verzoek tot schorsing van de vergunning danwel tot het treffen van een voorlopige voorziening worden ingediend.

Nadere inlichtingen kunnen worden verkregen bij de afdeling Grondgebiedzaken, tel. 0227-594387. Hippolytushoef, 26 februari 2002

Drs. J. Wittink, secretaris J.G.A. Baas, burgemeester

"Ook hier wonen kanjers!" (22 februari 2002) Daarom organiseert B&W een officiële ontvangst in het gemeentehuis met alle tralala die daarbij hoort. Het wordt zelfs een jaarlijks Kent u iemand op Wieringen waarvan u denkt: "dat is een echte topper", aarzel dan niet, draag haar of hem direct voor. De enige voorwaarde is: de prestatie moet op sportief gebied liggen. Alle sporten tellen mee. Er is geen leeftijdsgrens. U kunt ook meer dan één persoon voordragen. Het college van B&W beoordeelt uw voordracht. automatisch mee. Het oordeel van B&W is bindend en er kan niet over gecorrespondeerd worden. College van B&W, t.a.v. Jan van Berkum, Postbus 1, 1777 ZG