ADECCO

Personalia:Benoeming Emil Broekman Comm. Dir. Adecco Nederland

Personalia: benoeming Emil Broekman Commercieel Directeur Adecco Nederland

Emil Broekman (54)

Utrecht, 6 maart 2002. Emil Broekman is per 1 februari benoemd tot Commercieel Directeur van Adecco Nederland. Hij is afkomstig uit de eigen gelederen. Zijn zeer brede 17 jarige ervaring als National Account Director combineerde hij afgelopen jaar met die van regiodirecteur. Broekman is in deze nieuwe spilfunctie binnen de organisatie tevens verantwoordelijk voor de Adecco specialties Bouw, Hospitality, Medisch, Call Centers, Werving & Selectie en International Recruitment. Broekman is reeds sedert 1969 werkzaam in de sales. Hij gaat voor een open partnership met klanten. Zijn adagium is maatwerk in menskracht! Klantenretentie en sales is hem op 't lijf geschreven.

Over Adecco
Adecco SA is wereldwijd marktleider op het gebied van personeelsdiensten. De van oorsprong Zwitserse organisatie omvat bijna zesduizend kantoren met in totaal dertigduizend medewerkers in 58 landen.

Nadere informatie
Voor meer informatie over Adecco en/of over de nieuwe Commercieel Directeur kunt u contact opnemen met de Marketing manager/persvoorlichter. De foto is beschikbaar via ANP Pers Support Foto en de digitale beeldbank van het ANP.

Rinus Wittenberg
Telefoon: 030 247 55 69
E-mail: Rinus.Wittenberg@Adecco.nl


07 mrt 02 14:55