Lankhorst Public Relations

Dorint presenteert vier nieuwe brochures

Vrijgegeven voor publicatie
Nijmegen, 7 maart 2002

Vier nieuwe brochures boordevol tips en arrangementen

Dorint wijst weg naar actie en ontspanning

Dorint Hotels & Resorts presenteert vier nieuwe Nederlandstalige brochures die toeristen de weg wijzen naar actie en ontspanning. De uitgaven staan bol van ideeën en tips voor arrangementen voor iedereen die toe is aan een comfortabele vakantie, een actief of cultureel weekendje weg of een paar dagen heerlijk relaxen.

Alle brochures zijn vanaf heden verkrijgbaar via de gratis telefoonnummers 0800- beldorint of 0800-2353674. Dorint Hotels & Resorts werkt voortdurend aan uitbreiding én verbetering van haar hotels. De keten telt momenteel 87 hotels en resorts, verspreid over 10 landen. Uitgangspunt is dat de gast altijd `meer' mag verwachten: meer comfort, meer service, meer aandacht, meer voorzieningen, meer beleving én ... meer informatie.

De vier nieuwe brochures op een rij
Directory 2002/2003
Compact overzicht van alle Dorint Hotels & Resorts. Op alfabetische volgorde. De Dorint-groep kent hotels in drie herkenbare categorieën met respectievelijk drie, vier en vijf sterren. Per hotel informatie over ligging, hotelkamers, restaurants, wellness & fitness centers en overige voorzieningen. Achter in de directory prijsindicaties per hotel.

Citytrips & Shortbreaks
Deze brochure staat boordevol ideeën voor korte vakanties, een midweek of een weekendje weg. Grote variatie arrangementen op het gebied van cultuur, sport, actie, ontspanning, winkelen, gastronomie, stedenbezoek enzovoort. Met aantrekkelijke aanbiedingen in talloze hotels.

Family & Resorts
Overzicht van de vakantiebestemmingen en vakantieparken van Dorint Hotels & Resorts. Accommodaties met extra veel voorzieningen voor sport en ontspanning. Kindvriendelijk en geschikt voor kleine en grotere gezelschappen. In de brochure treft de vakantieganger uitgebreide beschrijvingen aan van studio's, appartementen en bungalows.

Spa & Sport
De luxe wellness & fitness centers van Dorint Hotels & Resorts bestaan in vier categorieën. Active Spa biedt veel mogelijkheden voor sport en fitness. Vital Spa richt zich op de vitaliteit van lichaam en geest. Beauty Spa combineert fitness met uitgebreide beautyprogramma's. Royal Spa voegt aan fitness en beauty ook nog medicinale behandelingen en therapieën toe.

Noot aan de redactie (