Leefbaar Nederland

7 maart 2002

ADVIES BESTUUR: FRED TEEVEN LIJSTTREKKER

Na het vertrek van Pim Fortuyn heeft het bestuur van Leefbaar Nederland de kandidaatstelling voor het lijsttrekkerschap heropend. De kandidaatstelling sloot vandaag om 12.00 uur. In totaal heeft het bestuur 43 aanmeldingen ontvangen. Vanwege het grote aantal aanmeldingen en de korte tijd die er nog voor de campagne beschikbaar is, heeft het bestuur unaniem besloten om met een advies te komen aan het congres.

Het advies van het bestuur was unaniem om de Amsterdamse officier van justitie mr. Fred Teeven (43) aan te wijzen als onze nieuwe lijsttrekker. mr. Fred Teven is een echte crimefighter met bijna 25 jaar ervaring op het gebied van veiligheid en justitie. Hij leidde o.a. de onderzoeken tegen topcriminelen zoals de "Hakkelaar" en Heineken ontvoerder Cor van H.

Het bestuur is unaniem van mening dat mr. Fred Teeven veruit de meest geschikte kandidaat is om de lijst van Leefbaar Nederland aan te voeren. Het bestuur hoopt dat de leden van Leefbaar Nederland op het congres van zondag 10 maart a.s. mr. Fred Teeven als lijsttrekker zal kiezen.


---
http://www.leefbaar.nl
info@leefbaar.nl