Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 7-03-2002
Donderdagmiddag 7 maart 2002

Ernest Zinsmeyer 06 22662875

Auto-inbraken

BARGER-COMPASCUUM Woensdagnacht is ingebroken in vijf personenautos. Drie aan de Postweg en twee aan de Haam. In alle gevallen ging het om de radio-cdspelers, en werden de portieren geforceerd. Auto-inbraken

DIEVER Woensdagnacht zijn in deze plaats drie autos opengebroken. Aan de Peperstraat, Meulakkers, en de Van Nootenstraat verdwenen de autoradios, al dan niet met cd-speler. In alle gevallen zijn de portieren geforceerd.
Inbraak school

ASSEN Woensdagnacht is ingebroken in een school aan de Industrieweg. Om binnen te komen werd een deur opengebroken. Uit de school zijn diverse gereedschappen gestolen.

Aanhoudingen na diefstal

EMMEN Donderdagochtend zijn twee mannen uit Appingedam (42) en Slochteren (36) aangehouden na diefstal van een autoradio. Ze werden min of meer betrapt in een showroom aan de Jules Verneweg. Daar bleek een radio te zijn gestolen, die na een onderzoek in de auto van de mannen werd aangetroffen. Tegen beide wordt proces-verbaal opgemaakt; ze kregen een snelrechtdagvaarding mee.

Autobrand

MEPPEL Donderdagochtend rond 7.00 uur is een auto in brand geraakt op de Steenwijkerstraatweg. De bestuurder, een 29-jarige man uit Leeuwarden, had onder het rijden plotseling een brandlucht geroken en had de auto aan de kant gezet. De auto brandde, ondanks bluswerk van medeweggebruikers, grotendeels uit. De oorzaak is onbekend.