Ingezonden persbericht



F.I.O.D: Leuker kan niemand het maken!
Uitgaansaanbod in Tilburg positief uitgebreid

Op Donderdag 7 Maart wordt uitgaand Tilburg getrakteerd op de opening van een veelbelovende horecazaak. Onder de naam F.I.O.D, vrij vertaald Feest In Onze Disco, opent de voormalige Le Freak aan de Heuvelring 45 haar deuren voor een publiek dat houdt van feesten op niveau.

"Met een compleet nieuwe indeling en inrichting na een wekenlange verbouwing, wordt de nieuwe zaak het paradepaardje van Tilburg op het grensgebied van een zeer groot Grand Café en een uiterst sfeervolle Discotheek", aldus Edwin van Wel, bedrijfsleider van de kersverse nieuwkomer op de uitgaansmarkt. "Binnen afzienbare tijd zal echter ons publiek het mooiste interieur zijn, waarbij onze medewerkers service als uitgangspunt gebruiken en tevens sfeerverhogend werken. Een avond geen F.I.O.D is een avond niet gestapt, zal een veelgehoorde uitspraak in Tilburg Centrum worden".

Dat F.I.O.D het over een compleet andere boeg gaat gooien als vele andere Tilburgse horecazaken, blijkt wel uit de zeer professionele wijze waarop de verbouwing gecoördineerd is. "In diverse teams is er vaak tot diep in de nacht doorgewerkt om de geplande openingsdatum ook daadwerkelijk te kunnen halen", vertelt van Wel. "De inrichting is trendy en strak en misstaat allesbehalve in het aanbod dat er thans in Tilburg voorhanden is. Het vormt de basis voor de totaaluitstraling van een zaak met klasse, sfeer, een stukje humor en een knipoog naar ons belastingstelsel. Zo zullen er trendy kleine Oosterse gerechten geserveerd worden en is de muziek zeer feestelijk, doch van een constant en goed niveau, allesbehalve plat dus", aldus van Wel.

In het openingsweekend staat de kennismaking centraal. Op Donderdag is er van 18:00 tot 21:00 uur allereerst de officiële opening voor genodigden. Vervolgens staan de deuren op Donderdag, Vrijdag en Zaterdag van 21:00 tot 23:00 open voor een openbare receptie. Daarna barst het feest in alle hevigheid los om vervolgens tot 04:00 uur aan te houden. Nieuwsgierige stappers kunnen dan kijken of F.I.O.D aan de gerezen verwachtingen kan voldoen. Leuker kan niemand het maken? Wij zijn in ieder geval erg benieuwd...

Voor meer informatie, een persoonlijk gesprek of begeleidend fotomateriaal kunt u contact opnemen met:

F.I.O.D / Edwin van Wel
Heuvelring 45
5038 CJ TILBURG
013-5445006
013-5437821
06-21888742