Postbus 4240 Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 8 maart 2002


Woninginbraak Hillegom (D1)
In een woning aan de Waardenburg is in de nacht van donderdag 7 op vrijdag 8 maart ingebroken. Men is binnengekomen door het zogenaamde 'gaatjes boren'. De bewoner ontdekte de inbraak 's ochtends vroeg. Uit de woning zijn onder andere een laptop, een telefoon en autosleutels meegenomen. Met de autosleutels is ook de BMW-personenauto meegenomen die bij het huis geparkeerd stond.

Paal valt op hoofd vrouw Leiden (D4)
Een 26-jarige Scheveningse heeft vrijdag 8 maart rond 10.00 uur een hoofdwond opgelopen toen een paal op haar hoofd viel. De paal viel uit een geparkeerde wagen. De vrouw is naar het LUMC overgebracht. De arbeidsinspectie stelt een onderzoek in naar het ongeval.

Parkeercontrole Leiden (D4)
De politie heeft vrijdag 8 maart een parkeercontrole gehouden op de Houtlaan. Hierbij zijn aan drie automobilisten bekeuringen uitgeschreven.

Woninginbraak Leiden (D4)
In een flatwoning aan het Jacques Urlusplantsoen is vrijdag 8 maart rond het middaguur ingebroken. Een buurtbewoonster zag dat de voordeur was opengebroken waarop de politie werd gewaarschuwd. Nog niet bekend is of er iets uit de woning is ontvreemd.
In een flatwoning aan de Boshuizerkade is vrijdagochtend 8 maart ingebroken. De voordeur is opengebroken. Een buurtbewoonster zag de voordeur openstaan en waarschuwde de politie. Men heeft onder andere een fototoestel meegenomen.

Medicijnen verloren Gouda (D2)
Een 29-jarige Gouwenaar is donderdag 7 maart rond 13.30 uur tussen het Centraal Station en de IJssellaan medicijnen verloren. Het gaat om de middelen Fosamax (alendroninezuur), Losec (omeprazol), Prednisolon (prednison) en Ventolin (salbutamol). Met name Fosamax en Prednisolon kunnen voor kinderen bij inname gevaarlijk zijn. De man raakte de medicijnen kwijt fietsend van het Centraal Station, over de Vredebest, Blekersingel, Karnemelksloot, links de brug over het water over naar de IJssellaan. De medicijnen zaten in een papieren zak van Apotheek Neuman. Het zijn drie witte doosjes en een groen/wit doosje. Degene die de medicijnen vindt, kan deze afleveren bij het politiebureau aan de Houtmansgracht.



--- einde berichten ---