Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 8-03-2002 Persbericht district De Leijgraaf

GELD WEG

Donderdag overdag is ingebroken in een woning aan de Zandkuilen in Veghel. Uit de wo-ning wordt een onbekend geldbedrag vermist.

FIETSER GEWOND BIJ AANRIJDING

Bij een aanrijding op de kruising Nistelrodeseweg Doelenweg in Uden is vanmorgen een fietser zwaar gewond geraakt. Het slachtoffer, een vijftienjarige jongen uit Uden, verleende op de kruising geen vrije doorgang aan een vrachtauto die bestuurd werd door een 31-chauffeur uit Oss. De fietser is met ernstige verwondingen overgebracht naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen, de vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij. De politie zoekt contact met een onbekend gebleven autobestuurder, afkomstig uit de rich-ting Nistelrode, die de aanrijding heeft zien gebeuren. Verzoek is aan deze automobilist om contact op te nemen met de politie in Uden via tel. 0900- 8844.

AANHANGER WEG

Op de Kempen in Veghel is vandaag een aanhangwagen gestolen. Het voertuig stond rond het middaguur ongeveer tien minuten op een bouwplaats aldaar. Een onbekende zag kans in die tijd de aanhanger met enkele bouwmaterialen weg te nemen.