BMG NEDERLAND

Nieuwe bezetting Kane

Aram Kersbergen (bassist), Tony Cornelissen (gitarist) en Ronald Kool (toetsenist) zullen KANE gaan verlaten na het laatste touroptreden in de Heineken Music Hall (Amsterdam) zondag 10 maart a.s.

In verband met de internationale release van het album So Glad You Made It, zal KANE haar kans in het buitenland maximaal proberen te benutten. Dit betekent voor de bandleden dat de combinatie van KANE met individuele activiteiten niet meer mogelijk zal zijn.

Tony heeft er voor gekozen zich nu volledig te gaan toeleggen op het schrijven van muziek zoals hij dat in de afgelopen periode voor diverse artiesten heeft gedaan (o.a. Di-rect & Birgit) en zijn eigen internetonderneming. Ook Ronald zal het componeren continueren, evenals zijn inzet ten behoeve van eigen projecten en verschillende artiesten. Aram zal zich, naast zijn activiteiten ten behoeve van het Metropole Orkest, richten op schrijf- en studiowerk en zijn jazzprojecten.

KANE heeft inmiddels de Haagse bassist Matto Kranenberg aangetrokken die onlangs uit de formatie Handsome 3Some is gestapt. Hij maakt de nieuwe bezetting van KANE compleet waarmee de stap naar het buitenland zal kunnen worden gezet.

De bezetting van KANE zal dus als volgt worden: Dinand Woesthoff (zang), Dennis van Leeuwen (gitaar), Paul Jan Bakker (gitaar), Martijn Bosman (drums) en Matto Kranenberg (bas).