PERSBERICHT - 10 MAART 2002

'n tipje van de PandaDroom-sluier opgelicht
Jubilerende Efteling met WNF op 'wereldreis'

De PandaDroom, die in de Efteling een hoofdrol speelt

Met nog minder dan drie weken te gaan, willen het jubilerende attractiepark de Efteling en het Wereld Natuur Fonds alvast een tipje oplichten van de sluier over PandaDroom, de nieuwste attractie van het park.

PandaDroom neemt de bezoekers, van jong tot oud, mee op een spannende wereldreis door de indrukwekkende natuur van Moeder Aarde.

De zeeschildpad vervult ook een hoofdrol

Hoofdrollende
In PandaDroom zijn hoofdrollen weggelegd voor de ijsbeer, de zeeschildpad en de orang-oetan. De bezoekers maken tijdens hun expeditie kennis met het belang en de kwetsbaarheid van de ijzige Noordpool, de kleurrijke koraalriffen en het betoverende regenwoud.

Vol humor
Een wereldreis vol humor, spektakel en vertedering die alle zintuigen prikkelt. Vanzelfsprekend vinden de bezoekers in PandaDroom ook alles over het Wereld Natuur Fonds en hoe je als donateur of WNF-Ranger een handje kunt helpen om die indrukwekkende natuur van Moeder Aarde voor de toekomst te behouden.

De ijsbeer, belangrijke speler in de PandaDroom

Unieke samenwerking
PandaDroom is het resultaat van een unieke samenwerking. Niet eerder sloegen een charitatieve organisatie en een familie-attractiepark de handen ineen.

Podium
PandaDroom biedt het Wereld Natuur Fonds een grensverleggend podium om voorlichting en educatie te geven over wereldwijde natuurbescherming. Die kennis over de natuur heeft de Efteling weten te vertalen in een ongekende ervaring voor alle zintuigen. PandaDroom moetje zelf beleven.

logo_efteling_ubileum.gif (10914 bytes)

Verjaardagscadeau
PandaDroom is één van de verjaardagscadeaus die de Efteling samen met het Wereld Natuur Fonds uitpakt voor haar bezoekers in dit jubileumjaar van de Efteling.

Voor meer informatie

de Efteling
Karin Koppelmans, tel. 0416-288308
Henk Groenen, tel. 0416-288649
PandaDroom
Korin Schalk, tel. 06-22802331
Wereld Natuur Fonds
Marie-Christine Lanser-Reusken, tel.: 030-6937374 of semafoon 06-57650435

Afdeling Communicatie van de Efteling:
telefoon: 0416 - 288308
fax: 0416 - 288318
e-mail: communicatie@mail.efteling.nl
internet: www.efteling.nl