Ingezonden persbericht


Fellowes introduceert exclusieve muizen voor actieve computeraars

Vianen (Nederland), 31 oktober 2002 Vandaag introduceert Fellowes de Opti Gel- en de OptiTrac- computermuis voor computeraars die op zoek zijn naar een muis die mooi is vormgegeven en extra prettig in de hand ligt, zodat urenlang computeren de hand minder belast.

Opti Gel
De Opti Gel-computermuis is ergonomisch vormgegeven en heeft een exclusieve uitstraling. De speciale gel in de computermuis zorgt ervoor dat hij prettig in de hand ligt. De Opti-Gel-computermuis is daardoor zeer comfortabel en geschikt voor mensen die hun PC urenlang achtereen gebruiken. Doordat de computermuis is voorzien van optische technologie beweegt de Opti Gel-computermuis snel en soepel heen en weer. Dit maakt de muis extra geschikt voor fanatieke computeraars die snel en efficiënt willen muizen.

Er is ook een draadloze versie van de Opti Gel-computermuis leverbaar. Een gebruiker kan zich met de draadloze Opti Gel-computermuis tot op twee meter van zijn PC begeven.

Opti Trac
De Opti Trac-computermuis combineert de eigenschappen van een gewone muis met die van een zogenaamde trackball, een muis waarbij het balletje dat normaal gesproken aan de onderkant van muis zit, aan de bovenkant zit en direct kan worden bediend door de gebruiker. De Opti Trac heeft vier programmeerbare knoppen en een trackballetje waarmee de gewenste plek op het beeldscherm extra snel kan worden bereikt. De Opti Trac-computermuis is ergonomisch en stijlvol vormgegeven en past perfect in een handpalm. De software voor het programmeren van de Opti Trac-computermuis wordt meegeleverd.

Prijs en beschikbaarheid
De adviesverkoopprijzen van de drie nieuwe muizen van Fellowes zijn:
- Opti Gel-muis ¤49,95 (exclusief BTW)

- Opti Gel-muis draadloos ¤64,95 (exclusief BTW)
- Opti Trac-muis ¤74,95 (exclusief BTW)
De nieuwe productlijn is verkrijgbaar bij PC-winkels, warenhuizen en kantoorboekhandels.

Fellowes
Fellowes is een toonaangevende internationale leverancier van technologie-accessoires en kantoorapparatuur voor de organisatie van kantoor en huishouden en onderweg. De onderneming ontwerpt en fabriceert gemiddeld één nieuw product per dag en houdt daarmee gelijke tred met de technologische ontwikkelingen.

Het hoofdkantoor van Fellowes is gevestigd in (Itasca, Illinois) de Verenigde Staten, en het Europees hoofdkantoor in (Doncaster) het Verenigd Koninkrijk. Fellowes heeft daarnaast vestigingen in Australië, Nederland, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan en Polen. Fellowes heeft 2000 medewerkers. De onderneming boekte in 2001 een omzet van meer dan 700 miljoen dollar.

---
Meer informatie voor de pers:

Lubbers & De Jong B.V.
Yvon Reitsma
t: 00 31 (20) 421 05 65
e: yvon@l-dj.nl

Fellowes Benelux
Eric Sevriens
t: 00 31 (347) 377 988
e: esevriens@fellowes.com

---