013 Tilburg

013 Popcentrum Tilburg
NIEUWS

HOW TO BLUFF YOUR WAY INTO.

THE MUSICBIZZ
Cursusaanbod 2002 013 Muzikantenservice

De vier cursussen zijn een logische stap na het succesvolle bandcoachproject van de 013 Muzikantenservice vorig jaar. Net als het bandcoachproject gaan de cursussen in op de zakelijke en organisatorische aspecten van het spelen in een bandje. De cursussen vinden plaats op vier maandagavonden in de Kleine Zaal van 013.

maandag 11 maart, aanvang 20.00 uur / zaal open 19.00 uur / entree 3,50
Publiciteit & Media
docent: Paul Geerts

Hoe schrijf je een goede biografie, hoe geef je een interview, kortom hoe ga je om met de media? Via de media een goede indruk maken op je publiek en de business is van groot belang. Deze cursus gaat in op de belangrijkste zaken omtrent publiciteit en media. Docent Paul Geerts is journalist en was ook al als docent verbonden aan het bandcoachproject van de 013 Muzikantenservice.

maandag 10 juni, aanvang 20.00 uur / zaal open 19.00 uur / entree 3,50 Promotie & Boekingen
docent: Jeps Salfischberger

Optreden, je muziek laten horen aan anderen, de kick van het live spelen. Allemaal leuk, maar hoe bereik je het? Hoe kun je jouw band het beste promoten? Wat moet je wel en vooral niet doen om bekend te worden? Deze cursus helpt je op weg.
Docent Jeps Salfischberger had een eigen boekingsbureau en was bassist van Brotherhood Foundation. Nu werkt hij bij MOJO en speelt in A#1 en Chillburn.

maandag 9 september, aanvang 20.00 uur / zaal open 19.00 uur / entree 3,50
Ter Zake
docent: n.n.b.

De zakelijke kant van het spelen in een bandje is voor veel muzikanten niet altijd even duidelijk. En das jammer want het is van belang je zaakjes goed te regelen. Deze cursus geeft je uitleg over de zakelijke aspecten van het spelen in een band. Financiën, belastingen, rechten en plichten zijn onderwerpen die daarbij worden besproken. De docent is op dit moment niet nog bekend.

maandag 9 december, aanvang 20.00 uur / zaal open 19.00 uur / entree 3,50
Communicatie & Doelgericht werken
docent: n.n.b.

Onderling goed communiceren en werken aan realistische doelen is een van de meest moeilijke processen van het spelen in een bandje. Vaak doe je maar wat. Hoe vertaal je nu wensen en doelen naar een concreet en werkbaar stappenplan. Deze cursus bied je een handleiding om zon stappenplan te maken.
De docent is op dit moment niet nog bekend.

Meer weten? Mail: corne@013web.nl