Gemeente Etten-Leur

Raadsvergadering op 11 maart

Burgemeester en wethouders van Etten-Leur maken bekend dat er op maandag 11 maart aanstaande 's avonds om half acht in de raadzaal een openbare raadsvergadering wordt gehouden. Onderwerpen tijdens deze vergadering zijn het onderzoek naar de geloofsbrieven van de raadsleden die op 6 maart 2002 zijn gekozen en het afscheid van de raadsleden die niet terugkeren in de nieuwe gemeenteraad.

Voor belangstellenden is er gratis een exemplaar van de raadsagenda verkrijgbaar aan de receptiebalie van het gemeentehuis. Deze agenda kan worden afgehaald op vrijdag 1 maart 2002, tussen 16.30 uur en 17.00 uur en van maandag 4 maart tot en met maandag 11 maart 2002 op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

Aansluitend aan de raadsvergadering is er voor belangstellenden gelegenheid om in de Schonckzaal van het gemeentehuis persoonlijk afscheid te nemen van de raadsleden die geen deel meer uitmaken van de nieuwe gemeenteraad.

De raadsvoorstellen liggen tevens in bovengenoemde periode ter inzage bij bureau Voorlichting in het gemeentehuis. De volledige raadsagenda is in bovengenoemde periode ook hier beschikbaar.