Ingezonden persbericht


MatrixOne Vice President of Automotive Industry dagvoorzitter van het Pan-Europese Automotive Forum op 11 maart in Amsterdam MatrixOne presenteert tijdens conferentie met Ford Europe, Volkswagen, Volvo, Fiat, Nissan, Valeo, Dana, Johnson Controls, Freudenberg, PWC, en Covisint

Amsterdam, 6 maart 2002 ? Stephen Dunn, vice president of the automotive industry van MatrixOne, Inc. (NASDAQ: MONE), toonaangevend aanbieder van product collaboration oplossingen voor bedrijfsketens, is tijdens de eerste dag voorzitter van het Pan-Europese Automotive Forum. Het Forum zal discussiëren over strategiën voor proactieve samenwerkingsverbanden tussen automotive OEMs en leveranciers met als doel kosten te reduceren, the time-to-market te versnellen, en innovatieve producten in de automotive industrie te ontwikkelen. Het Forum vindt plaats op 11 en 12 maart in Hotel The Grand in Amsterdam, en zal zich met name richten op het versnellen van ontwerp en product collaboration. Op 11 maart zal Dunn de conferentie openen en ter afsluiting ingaan op de bevindingen na de eerste dag van het event.

Naast zijn verantwoordelijkheden als dagvoorzitter, zal Dunn op 11 maart om 16.30 uur een presentatie geven, getiteld "The Automotive Company that Leverages their Value Chain the Best, Wins!" In deze sessie, zal Dunn case studies van automotive OEMs en leveranciers presenteren die product collaboration koppelen met hun bedrijfsketen, en zal hij ingaan op hoe het high-tech outsourcing model voor bedrijfsketens de return on assets (ROA) voor de automotive industrie kan verbeteren. Dunn bespreekt daarnaast hoe Covisint OEMs en leveranciers helpt op efficiënte wijze de veranderende rollen die de automotive bedrijfsketen speelt, te beheren.

In aansluiting hierop, zal Dr. Norbert Reimann, general manager van MatrixOne's Europese organisatie de sessie leiden die op 12 maart om 14.00 uur plaatsvindt, getiteld "Exploring the Benefits of the OEM/Supplier Partnership."
Dana Corporation, een van 's werelds grootste leveranciers van componenten, modules, en complete systemen aan internationale voertuig fabrikanten en hun gerelateerde markten, zal een presentatie geven tijdens de sessie die door Dr. Reimann zal worden geleid.

MatrixOne helpt de automotive industrie de manier waarop zij producten op de markt brengen, te veranderen. Onder de automotive klanten van MatrixOne bevinden zich onder meer: Honda, Johnson Controls, Yazaki, EDAG, IVM Automotive, Scania, Siemens Automotive, Faurecia, Iveco, Valeo, Venture, Draexlmaier, AutoLiv, en Linde.

Over de European Networking Group
Het Pan-Europese Automotive Forum wordt mogelijk gemaakt door de European Networking Group (ENG) (http://www.eng-nl.com), een dynamische organisatie die zich richt op het leveren van belangrijke en snelle zakelijke informatie aan professionals in Europa. Al haar business forums worden voorgezeten door toonaangevende industrie experts. Met als uitgangspunt haar research skills en contacten binnen de industrie, biedt ENG praktische platforms waar managers kunnen leren, netwerken, en zichzelf kunnen meten met hun gelijken in de industrie.

Over MatrixOne
MatrixOne verandert de manier waarop producten op de markt worden gebracht. Het eMatrix-platform en de Value Chain Portfolio-toepassingen maken on-line samenwerking mogelijk in wereldwijde bedrijfsketens en bieden veilige toegang tot onafhankelijke handelsgemeenschappen in besloten en openbare elektronische marktplaatsen.

MatrixOne, een betrouwbare partner voor innoverende ondernemingen, helpt klanten de juiste producten snel op de markt te brengen. MatrixOne heeft wereldwijd meer dan 575 klanten in onder meer de technologiesector, ruimtevaart en defensie, de automobielindustrie, de communicatiebranche, de consumentenmarkt, de mechanische en machine-industrie, in de markt voor medische apparatuur en de procesindustrie. Onder andere General Electric, John Deere, Procter & Gamble, Nokia, Siemens, JDS Uniphase en Honda gebruiken MatrixOne-technologie. Het hoofdkantoor van MatrixOne staat in Westford, Massachusetts en het bedrijf heeft vestigingen in Noord-Amerika, Europa en Azië en distributeurs in Zuid-Amerika en Australië. Bezoek www.matrixone.com voor meer informatie.