HOUT EN BOUWBOND CNV

Bouwbonden organiseren 11 maart regionale actiebijeenkomsten

De bouwbonden organiseren op maandag 11 maart zes regionale bijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn bedoeld om de eis voor een goede bouw-cao(180.000 werknemers) kracht bij te zetten. De bonden verwachten dat duizenden werknemers een deel van de dag het werk onderbreken om naar de bijeenkomsten te gaan. Ook leden die vallen onder de cao voor het uitvoerend, technisch en administratief personeel zijn uitgenodigd voor de actiebijeenkomsten, omdat hun cao eveneens lang op zich laat wachten.

De bijeenkomsten vinden plaats vanaf 13.00 uur in de volgende plaatsen:

Heerenveen, Sportcentrum Thialf, P. Mulierlaan 1. Sprekers: Gijs Lokhorst (cao-onderhandelaar Hout- en Bouwbond CNV) en Theo van Amersfoort (landelijk actiecoördinator FNV Bouw)

Arnhem, Rijnhal, Olympus 1.
Sprekers: Dick van Haaster (cao-onderhandelaar FNV Bouw) en Han van Baarsen (actiecoördinator Het Zwarte Corps)

Weert, Poort van Limburg, Bassin 5.
Sprekers: Frans Kokke (cao-onderhandelaar FNV Bouw) en Nanning Schotanus (algemeen secretaris FNV Bouw)

Roosendaal, Leysdream, Commandobaan 10.
Sprekers: Kees van Dongen (voorzitter en cao-onderhandelaar Het Zwarte Corps) en Dick van de Kamp (voorzitter Hout- en Bouwbond CNV)

Schiedam, Margriethal, Nieuwe Damlaan 5 (A20, afslag 10). Sprekers: Maarten Post (cao-onderhandelaar Hout- en Bouwbond CNV) en Loekie Hendriks (bondsbestuurder FNV Bouw)

Amsterdam-Noord, Docklandshal NDSM-werf, TT Neveritaweg 15. Sprekers: Roel de Vries (voorzitter FNV Bouw) en Gijs Wildeman (actiecoördinator Hout- en Bouwbond CNV)

Voor nadere informatie:
Jan Bos (FNV Bouw): 06 - 51205321
Johan Slok (Hout- en Bouwbond CNV: 06 - 53642713 Kees van Dongen (Het Zwarte Corps): 06 - 55840591

Odijk, 8 maart 2002.


08 mrt 02 12:08