Ingezonden persbericht

Samenvatting Gunco/Rotterdam Basketbal
tegen CEB/Den Helder op TV Rijnmond

ROTTERDAM TV Rijnmond zendt op maandag 11 maart een samenvatting uit van de Elite B-wedstrijd Gunco/Rotterdam Basketbal CEB/Den Helder.

De beelden zijn te zien vanaf 17.15 uur en worden op de regionale zender vervolgens 23 uur lang elk uur herhaald.

Vorige week zond de regionale zender ook al beelden uit van het duel tussen Gunco/Rotterdam Basketbal en EBBC/Den Bosch. De club komt dit seizoen daardoor uit op meer dan een uur televisie.

Gunco/Rotterdam Basketbal tegen CEB/Den Helder is zaterdagavond 9 maart ook live te volgen bij Radio Rijnmond. De wedstrijd wordt ook bijgewoond door Charis Sideris.

De een verslaggever van De Telegraaf volgt de club vrijdag 8 en zaterdag 9 maart om een artikel over alle activiteiten te schrijven. Hij bezocht een training van de AA Drink Basketbal Academy op TVO Topsport, een AVR-clinic in het centrum van de Maasstad, een De Nieuwe Unie-clinic voor inwoners van de wijk Pendrecht en een training van de selectie van coach Bottse.

Zaterdag 9 maart volgt Sideris in Hoofddorp de topper in de eredivisie tussen Challengers en de junioren van de AA Drink Basketbal Academy. 's Avonds wordt het duel tussen Gunco/Rotterdam Basketbal en CEB/Den Helder bijgewoond.



Ingezonden persbericht