Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

DataDistilleries maakt Siebel validaties bekend

DataDistilleries heeft haar voorspellende real-time analytische software, DD Series 3.0, succesvol geïntegreerd met Siebel eBusiness Applications versie 6.3 en 7.0, voor maximalisering van de waarde van klantcontacten

Amsterdam, 11 maart 2002 - DataDistilleries, marktleider op het gebied van voorspellende real-time analytische software met snelle implementatie en onmiddellijk investeringsrendement, heeft vandaag bekendgemaakt dat Siebel Systems, Inc. (Nasdaq: SEBL), de toonaangevende aanbieder van eBusiness-applicatiesoftware, met succes de integratie heeft gevalideerd van DD Series 3.0, de analytische software van DataDistilleries, met Siebel eBusiness Applications versie 6.3 en 7.0.

De voorspellende real-time analytische oplossing van DataDistilleries stelt bedrijven in staat om via alle communicatiekanalen de kansen die worden geboden tijdens het klantcontact, te onderkennen en daar direct op in te spelen. Siebel Systems biedt een geïntegreerde reeks van eBusiness-applicaties die verkoop, marketing en customer service mogelijk maakt via alle kanalen, zoals het web, call centers, directe verkoop en indirecte afzetkanalen (zoals winkels en dealernetwerken).

DD Series is naadloos geïntegreerd met Siebel eBusiness Applications versie 6.3 en 7.0 en voegt geavanceerde technologie voor het genereren van voorspellende modellen en real-time verkoopsuggesties aan de software toe, zodat gebruikers maximale waarde kunnen halen uit elke klantinteractie. Dankzij deze Siebel validaties kunnen klanten van Siebel Systems en DataDistilleries de effectiviteit van marketingprogramma s verder verbeteren, het omzetpotentieel van klantcontacten verhogen, het rendement van investeringen verbeteren en de klantwaarde en -loyaliteit vergroten.

DD Series biedt voorspellende modellen om mogelijkheden voor up-selling, cross-selling, fraudedetectie en behoud van klanten te identificeren. In combinatie met Siebel Marketing, toonaangevend voor het ontwerpen, uitvoeren en beheren van gepersonaliseerde campagnes over meerdere kanalen, helpt

DD Series bedrijven om hun klanten en prospects te segmenteren, hetgeen resulteert in meer doelgerichte marketingcampagnes. DataDistilleries biedt tevens voorspellende real-time analyses voor Siebel Call Center, de toonaangevende callcenter applicatie, die het gebruik van uitvoerige beschrijvende modellen en het doen van gepersonaliseerde productaanbiedingen mogelijk maken. De bewezen Siebel Systems/DataDistilleries oplossing wordt door meerdere toonaangevende ondernemingen wereldwijd ingezet.

"De integratie van onze technologieën stelt bedrijven in staat om vrijwel elk inkomend klantcontact via Siebel Call Center om te zetten in een commerciële kans dankzij de real-time verkoopsuggesties. Tevens kunnen zij campagnes via Siebel Marketing optimaliseren door gebruik te maken van geavanceerde voorspellende analytische software", aldus Marcel Holsheimer, President en oprichter van DataDistilleries. "Onze gezamenlijke klanten beschikken nu over de middelen om klantgedrag te ontdekken met dezelfde snelheid als waarmee de markt zich ontwikkelt, en om onmiddellijk in te kunnen springen op iedere kans die zich voordoet."

"De naadloze integratie van DataDistilleries software met Siebel eBusiness Applications maakt het mogelijk om real-time voorspellende analyses uit te voeren", aldus Michael Straub, Alliances Technical Director bij Siebel Systems. "Met deze combinatie van geavanceerde technologie en grondig klantinzicht bieden wij een krachtige propositie aan onze wederzijdse klanten."

Siebel Systems vormt allianties met gerenommeerde technologische marktpartijen om tastbare bedrijfsvoordelen te helpen realiseren door de gehele organisatie. Door te kiezen voor Siebel eBusiness Applications in combinatie met gevalideerde partneroplossingen, kunnen Siebel klanten de best mogelijke strategie voor de aanschaf van software toepassen en binnen korte tijd de beste beschikbare oplossing inzetten. Het Siebel validatieprogramma hanteert strikte technische normen om de integratie van derde partij-oplossingen met Siebel eBusiness Applications te evalueren. Oplossingen die voldoen aan Siebel Systems strenge testcriteria worden gevalideerd en gedocumenteerd binnen het Siebel alliantieprogramma.

###
Over DataDistilleries
DataDistilleries is marktleider op het gebied van voorspellende real-time analytische oplossingen. Hiermee kunnen bedrijven de waarde van iedere klantinteractie maximaliseren. Met de software van DataDistilleries, DD Series, kunnen organisaties klantgegevens vanuit de gehele organisatie analyseren, om zo actuele klantprofielen te genereren. Deze profielen worden ingezet om via zowel traditionele als elektronische kanalen klantrelaties in real time te optimaliseren. De software kan worden geïntegreerd met alle beschikbare sales en marketing software. DataDistilleries heeft partnerovereenkomsten met marktleiders op het gebied van CRM en eBusiness, zoals Siebel Systems en Accenture. Tot DataDistilleries' klantenkring behoren toonaangevende organisaties zoals ABN AMRO, CenterParcs, DGZ-DekaBank, International Masters Publishers, Postbank (ING Groep), Spaarbeleg (Aegon) en Vodafone. Het hoofdkantoor van DataDistilleries is gevestigd in Nederland, daarnaast zijn er kantoren in de Verenigde Staten, Duitsland, Engeland, Frankrijk en België. Website: www.datadistilleries.com.

Meer informatie voor de redactie:
Nathalie Hardijzer
DataDistilleries
Tel.: 020 - 562 00 20
n.hardijzer@datadistilleries.com

Monique Potters
Potters PR
Tel.: 0345 - 501 595
Gsm 06 28 88 96 32
monique@potterspr.nl

Siebel is een handelsmerk van Siebel Systems, Inc. dat in bepaalde rechtsgebieden is geregistreerd. Alle andere handelsmerken en bedrijfsnamen zijn het eigendom van de respectieve ondernemingen en zijn slechts genoemd ten behoeve van identiteitsvaststelling.