Ingezonden persbericht

Het doet ons genoegen u te melden dat uitgeverij GENOEG een geheel herziene vierde druk van het boek 'Meer doen met minder' heeft uitgebracht.

Het hangt in de lucht. De media voorspellen een groeiende behoefte van mensen om minder afhankelijk te worden van geld en een toenemende belangstelling voor de waarden van het leven. Creatief versoberen is leuk, zeker als daarmee de natuur en het ecologische evenwicht gebaat zijn.

Deze geheel herziene vierde druk (144 pag.) van 'Meer doen met minder' laat zien hoe gemakkelijk het is om zuiniger te leven met behoud van een aangename levensstijl. Allerlei strategieën, tactieken en tips komen aan de orde, zoals het halveringsprincipe, hoe je thuis gemakkelijk geld kunt verdienen, hoe je beter kunt onderhandelen over prijzen, hoe je je koopverslaving de baas kunt worden. En nog veel meer. Kortom hoe je met minder geld je dromen kunt waarmaken.

Hanneke van Veen, psychotherapeute en Rob van Eeden, loopbaancoach, zijn sinds jaren bekend als het 'vrekkenechtpaar.' In 1992 richtten zij de Vrekkenkrant op die in 1997 werd opgevolgd door het blad GENOEG. Zij schreven vijf boeken waarin zij, net als in dit boek, op een luchtige en vrolijke manier de principes van 'meer doen met minder' uiteenzetten.

ISBN 90-6271-933-3. Uitgeverij GENOEG. ¤ 11,95 in de boekhandel

Meer informatie bij Jan-Carel Diecken, uitgeverij GENOEG 070-3225755
info@mirananda.nl