Ingezonden persbericht


Persbericht

Hoofddorp, 11 maart 2002

Peter Waltman marketing manager Business bij MyCom

Met ingang van 1 maart 2002 is Peter Waltman aangesteld als marketing manager Business bij MyCom NEDERLAND. In deze functie wordt Waltman verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het succes van MyCom Direct Business.

Een geweldige uitdaging bij een geweldige club! , aldus de marketing manager Business. Gert Jan Kosters, operationeel directeur MyCom Nederland, beaamt deze uitspraak: In september 2001 zijn wij gestart met MyCom Direct Business en daarmee kwamen wij tegemoet aan de almaar groeiende vraag vanuit de zakelijke markt. Ook op deze markt blijkt de MyCom-filosofie uitermate succesvol te zijn. De account managers van MyCom Direct Business zetten zich dagelijks tot het uiterste in om de zakelijke klanten optimaal van dienst te zijn. Met de groei van MyCom Direct Business nam binnen deze divisie ook de behoefte aan een stuk marketing ondersteuning toe. In Peter hebben we een marketeer gevonden die die unieke MyCom filosofie deelt: luisteren, meedenken, afspraken nakomen en keihard werken voor de klant!

Peter Waltman is afkomstig van Vobis, waar hij de functie van marketing manager vervulde. Ik heb bewust gekozen voor MyCom. Het is een dynamische organisatie met een eigen identiteit. De klant staat hier centraal. Met mijn nieuwe job als marketing manager Business ben ik terug bij mijn oude passie: Direct Marketing op de Business-to-Business markt. Hiermee doelt Waltman op zijn functie als marketing manager bij Teledirekt Nederland, die hij voor zijn Vobis-tijd bekleedde. Over de toekomst van MyCom Direct Business zijn Gert Jan Kosters en Peter Waltman duidelijk: MyCom Direct Business wordt nummer 1 in Nederland!

Einde Persbericht

Over MyCom:
MyCom NEDERLAND B.V. stelt zich ten doel de beste leverancier in Nederland te zijn van PC- componenten en is in 2001 door VNU s CRN uitgeroepen tot Retailer of the Year (Channel Awards 2001). MyCom heeft op dit moment zes vestigingen in ons land. Daarnaast is MyCom zeer succesvol met MyCom Direct en MyCom Direct Business, waarbij onder meer via de website www.mycom.nl direct wordt verkocht. MyCom heeft in 2001 een omzet behaald van ongeveer 150 miljoen gulden en telt 160 medewerkers.

Meer informatie over dit persbericht:
MyCom NEDERLAND B.V.
Peter Waltman - marketing manager Business
06 - 414 371 91
p.waltman@mycom.nl

1161b53.jpg