Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 11-03-2002 2e Persbericht dinsdag 11 maart 2002

Politieberichten

Eindhoven: Diefstal fietstas
Maandagmorgen rond 9.50 uur is van een 46-jarige vrouw uit Eindhoven haar fietstas gesto-len. Zij fietste over de Deken van Somerenstraat. Toen ze omkeek zag ze dat een onbekende man achter haar fietste. Direct daarop voelde ze dat de onbekende fietser de fietstas van haar fiets trok en snel weg fietste richting Hoogstraat. In haar fietstas zaten diverse persoonsbescheiden, een agenda, sleutels en een portemonnee met daarin diverse pasjes en ruim 80 euros.

Eindhoven: Tijdelijke afsluiting Noord Brabantlaan Maandag tussen 10.00 en 13.15 uur is de Noord Brabantlaan afgesloten geweest voor alle verkeer. Op de brug over het Beatrixkanaal stond een Belgische vrachtauto met oplegger waarvan de lading, twee stalen cilinders van 8 en 15 ton, was gaan schuiven. De cilinders dreigden van de oplegger te vallen. Met een hijskraan zijn de cilinders op hun plaats teruggelegd. Het verkeer werd ter plaatse omgeleid. Tegen de 27-jarige bestuurder uit Arendonk is proces-verbaal opgemaakt.

Oirschot: Autogordelcontrole
Maandag tussen 10.45 en 12.15 uur is op de Kempenweg een autogordelcontrole gehouden. 53 automobilisten zijn gecontroleerd. 10 daarvan droegen geen autogordel. Zij kregen een proces-verbaal.

Geldrop: Inbraak in een bedrijfspand
Tussen zaterdagmiddag 17.00 en maandagmorgen 8.30 uur is ingebroken in een bedrijfs-pand op de Langstraat. Aan de achterzijde van het pand is op het platte dak een raam geforceerd. Uit het pand verdween een grote hoeveelheid kleding en wat geld.

Budel: Autogordelcontrole
Maandag tussen 9.00 en 12.00 uur is op de Burg. Van Houtstraat een autogordelcontrole gehouden. 100 automobilisten zijn gecontroleerd. 11 daarvan droegen geen autogordel. Zij kregen een proces-verbaal.

Valkenswaard: Snelheidscontrole
Maandagmiddag tussen 12.15 en 14.45 uur is op de Bergeijksedijk een snelheidscontrole gehouden. 727 voertuigen zijn gecontroleerd. 75 daarvan reden sneller dan de toegestane snelheid van 80 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 113 km/u.